Kaj imate obuto doma?

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Jaz se ponavadi bos doma oz. imam gor navadne copate. Imam pač to srečo, da mi noge ne švicajo. Drugače pa ponaredek kroksov imat moja in moj mali in sta zelo zadovoljna z njimi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Je ste sami seljaki tu gor.
Look who's talking now.
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Neverjetno, še gumasti škornji za gnoj kidat lepše zgledajo kot pa ta šarem barem plastika.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ok da so črni pa da si vredu skrit nekje, bi še mogoče dal to na nogo. ampak najboljše pa so mi barvne kombinacije ko jih vidiš na cesti: kričeče rumene, oranžne, zelene in cunje v istih odtenkih. potujoči cirkus
aplauz.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
včasih imam obute Crocse ampak poleti me na boso nogo tiste pikice malo žgečkajo po podplatu tako ,da imam za poleti copate iz filca .Pozimi v nogavicah pa Crocse .

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ:

Je ste sami seljaki tu gor!

Sej pa to ni obuvalo za pozerstvo, ampak delo. Prvotno je bil to mišljen kot "SPA" natikač, kasneje se je pijel tudi po ameriških
bolnicah, in je pač primarno opravilo; zdravo obuvalo, ne pa poziranje medtem ko delaš.

Vsak ki jih bo nataknil in z njimi stoje delal kako urco, bo takoj spremenil mnenje. Res da niso to Gaastra natikači, ampak
za udobje pa ni jačega, pa sem imel že vsaj 250 parov obutve.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
če bi to bilo mišljeno za delo, potem bi jih prodajali v merkurju v črni barvi med ostalimi delovnimi čevlji
smirk-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če bi to bilo mišljeno za delo, potem bi jih prodajali v merkurju v črni barvi med ostalimi delovnimi čevlji
smirk-1.gif

Yankees iz vsega zivega naredijo modni dodatek. Kot npr iz CATerpillar delavskih cevljev, Eastpack delavskih nahrbtnikov.

Tudi sam sem mnenja da je (ce ze za zunanjo uporabo) problem barva. Zadnjic sem za salo ustavil pri paleti v hervisu. Same neverjetne kricece barve. Recimo da modre zgledajo pogojno za nosit
smile-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Sej, če ma Crokse nekdo doma za okrog bajte je itak vseeno kake barve so in kak zgledajo. Tudi, če jih nosi bolniško osebje v beli barvi se verjetno lepo sovpadajo z uniformo. Problem je, da nekateri s tem grejo v Europark, mesto, na obisk, itd. Ne moreš. Te pa tud, če so še nevemkak udobni. Barvni so grdi, ko satan.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smirk-1.gif

Yankees iz vsega zivega naredijo modni dodatek. Kot npr iz CATerpillar delavskih cevljev, Eastpack delavskih nahrbtnikov.

Tudi sam sem mnenja da je (ce ze za zunanjo uporabo) problem barva. Zadnjic sem za salo ustavil pri paleti v hervisu. Same neverjetne kricece barve. Recimo da modre zgledajo pogojno za nosit
smile-1.gif

Zelene so najhujše meni, ne obujem druge barve.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
CROCS FTW!!!!
smile-1.gif

Pred dvemi leti mi jih je prinesla teta iz Kanade. Sm bil skeptičen glede teh "kabrio škornjev". Ampak sm jih začel nosit in spomladi komaj čakam, da se bo tolko otoplilo, da jih bom dal lahko spet na noge. Vedno & povsod. Za na faks, v službo, shopping, kosilo, okol hiše... Ni da ni
smile-1.gif

Drugače mam pa temno rjave, tko da niso tolko vpadljivi.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Sej, če ma Crokse nekdo doma za okrog bajte je itak vseeno kake barve so in kak zgledajo. Tudi, če jih nosi bolniško osebje v beli barvi se verjetno lepo sovpadajo z uniformo. Problem je, da nekateri s tem grejo v Europark, mesto, na obisk, itd. Ne moreš. Te pa tud, če so še nevemkak udobni. Barvni so grdi, ko satan.

al pa na fax z njimi...po možnosti unimi k se barve prelivajo. že videno
crazy1.gif