Kaj imate obuto doma?

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Zanima me, kaj imate (predvsem reveži, k smo brez klime) obuto v stanovanju, zdj k je vroče in se ti bajta ogreje na "prijetnih" 26, 27 stopinj? Men se namreč poleti ful potijo noge in bi mogu copate a-la slippers prat vsaj 2x na teden. Bos pa tut ne morem bit, ker mamo ploščice po tleh in ni najbolj zdravo, pa še odtisi se ful poznajo po tleh. Poskusu sm s tistimi odprtimi natikači iz neke kao slame, sam se tut ne obnesejo najbolš.
Kšn predlog?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz mam krokse. Niso najlepši, so pa ultra super fini za nosit.

crocs.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Pa a ni tu sama plastika?

kroksi so bli prvo mišljeni kot novodobni coklji za zdravnike, medicinske sestre in predvsem za "spa" punce, skratka za tiste,
ki so 8 ur na nogah. Material iz česa so vlite skupaj je ethylene vinyl acetate, na otip mešanica stiroporja in gume, z miljon
luknjicami za zračenje se ti noga v njih nebo potila.

Kot omenjeno, niso najlepši, ampak ko to enkrat obuješ si fertik, in se ne zmeniš za okolico.

Cene se začnejo pri 35€ v vvseh možnih barvah. Jaz mam zelene.

Sem pa v njih enkrat po sili tut fucbal nabijal, pa ni blo problemov z oprijemom.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz nosim navadne sobne copate brez zoknov oz. ko sedim, pa jih sezujem, da so noge "na odprtem".
grin1.gif

Kroksi, neoriginalni, mi niso preveč všeč. Res, da so ZELO mehki, samo je to le plastika in jih niti par ur nebi nosil, kaj šele cele dneve oz. poletje.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.140
11.010
113
kod Džej-Zija
Za neoriginalne crocse je znano, da so crap, iz navadnih materialov, torej običajne plastične šlape. Tu štejejo le pravi crocsi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Za neoriginalne crocse je znano, da so crap, iz navadnih materialov, torej običajne plastične šlape. Tu štejejo le pravi crocsi.

Točno!

Zadnjič imamo debato o teh kroksih, in kolega pravi kakšen qrac so, da mu noga švica, da so neudobni, trdi, skrakta ne razume,
kak lahko nekdo to tolk hvali... Itak grem zagovarjat, in jih je mel po naklučju v avtu med svojo piknik opremo in mi zadevo pokaže.
Na oko čisto enaki, ampak že na meter vidiš ta plastični material. Ko sem si jih obul pa se ti res zamerijo. Kot vsak ponaredek, tut
ta ni vreden 5 centov in orginalu le zbija dobro ime.

Falšake dobiš za 4-8€, kroksi pa gredo tam do 50€, vrjetno že bo nekaj na tej 8x višji ceni....

darwin

Majstr
17. avg 2007
622
401
63
Jaz tudi že kar nekaj časa prisegam na crocs.

Lani sem si na dopustu kupil neoriginale, ker sem svoje pustil doma, pa so bile res za v smeti, ampak originali so pa zakon. Namesto copat jih nosim celo leto, z njimi greš lahko ven, lahko jih opereš pod tušem, so udobne, mehke, pa tudi noga se mi v njih ne poti oz. se zelo redko, pa imam na splošno težave s potenjem nog.
Pa tudi kvaliteta je pri originalih neprimerno boljša, kot pri ponaredkih. Moje po celoletnem nošenju zgledajo nove in nezrabljene, pri ponaredku sem bil pa že po dveh tednih hoje skoraj na tleh, ker so se toliko zrabili.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A bos pa noben ne hodi?
confused-1.gif

Mislim, 35 evrov dat za plastične šlape po bajti za hodit, moraš bit res pritegnjen do amena.
grims-1.gif

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
Baje pri Crocs-ih lahko preveriš če so original in sicer tako, da če original vržeš na tla se vedno pravilno obrne (tako da lahko obuješ)
shocked-1.gif

Preizkusili smo original in je RES! Tako, da če ima kdo ponarede naj preveri če je res!

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
keber, moje so stale 6 evrov. Bosa pa ne smem hodit, ker me prec hrbet boli...
redface-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
eh, mal mam platfusa, pa me moti če nekaj časa bosa hodim. Križ me začne bolet pa kolki. Emša, ti povem
uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma te crocsi... matr, men so tok grdi, da jih ne dam na nogo, pa letim pol z njimi!!!

jest mam copate za doma, najraje pa nič... cez dan pa v dnevni obutvi skoz...