90% serijskih BT prostoročnih naprav v avtih je ološ. Dnevno opravim ogromno klicev in vem kak je to poslušati nekoga, ki se v avtu vozi ...
Za bmw, peđo lahko trdim da dela u nulo!
90% serijskih BT prostoročnih naprav v avtih je ološ. Dnevno opravim ogromno klicev in vem kak je to poslušati nekoga, ki se v avtu vozi ...
To je to, ja! V čem je fora?
Renault scenic - šumi in slabo se me sliši (problem "velikega volumna" avta?)Za bmw, peđo lahko trdim da dela u nulo!
Peugeot 3008 l.2017 je obup. Kot bi bil v rostfrei sodu ... cvileče odmevanje. Ampak ja, to ni težava lastnika vozila, ampak problem tistega, ki se pogovarja z njim ...Za bmw, peđo lahko trdim da dela u nulo!
Ampak ja, to ni težava lastnika vozila, ampak problem tistega, ki se pogovarja z njim ...
Sam vožnja z liftom na šihtu do 8. štuka, če nabašeš 4 babe, vsako v svoj štuk, se naposlušaš besed za dva dni skup.Če gledaš zjutraj na avtocesti ko gre kolona med 0 do 100 km/h je večina babnic ves čas na telefonu. Ampak njih, ki govorijo še nekako razumem, bolj ne razumem onih na drugi strani, ker vsaka ima očitno na drugi strani nekoga, ki je pripravljen vsako jutro, 5x na teden, poslušat vsaj pol ure blebetanja brez premora. Ob enaki uri srečuješ iste ljudi in vsakič gofljajo isti pacienti. Pa niti nima toliko veze ali gobcaš BT, preko kabla, prek cegla na rami ali prek onega zgoraj.
Kaj jaz vem, pri ženinem Nissan Note 2016 položaj telefona sigurno ni kriv, ker je vedno na zadnjem sedežu v torbici.Še enkrat: odmev in cviljenje je problem NEPRAVILNE namestitve telefona!!!
Preblizu zvočnika ali mikrofona od vgrajene (nevgrajene) BT instalacije - večkrat preverjeno v različnih vozilih. Največji strup je telefon nad radijem pri režah zračenja.
Sicer pa ko je BT vklopljen po moje telefon ne sprejema in oddaja nobenih zvokov, da bi prišlo do mikrofonije, ali zakaj bi pozicija telefona bila problem?