Sej ima fiat 2 cilindrasa ponovno ze nekaj casa v ponudbi za pando in 500.Cash
Bolha je imela 2 cilindra če nisem že pevec dementen
Sej ima fiat 2 cilindrasa ponovno ze nekaj casa v ponudbi za pando in 500.Cash
Bolha je imela 2 cilindra če nisem že pevec dementen
Pomojem sploh niso nikoli izumrli trije cilindri. 30 let nazaj se spomnim pri nas zelo popularnega daihatsuja dizla na 3 cilindre, samo ne pride vse v z evropo. z znizevanjem stroskov so si pa rekli bodo debili v evropi tudi to pozrli pa se servirali jim bomo kot nekaj najboljsega pod soncem. L3 + turbina + bmw. Veselje v voznji.Tri cilindre so začeli uvajati "množično" pred kakšnimi 20leti v corse in podobno, kasneje tudi VAG.
uradno je itak 1.3, tako da case closed
lahko pa gremo družno povprašat po zdravju premium švabe pa bojo oni razložili (audi 35 tsi z 1.5 kavomatom, bmw 330, ki zaenkrat še premore 4 cilindre itd.)
Ima pa novi 118i 3 cilindre. Ampak to te verjetno ne moti tako, kot pri Renaultu, Fordu, VW...
Zdaj, če si že spraševal: Toyota ful vodi v glasovih, torej ne bi smelo biti dileme: TOYOTAProsim, če lahko pomagate z vašimi predlogi.
Eh pa glih forda omenjaš. za ta 3 cilinderki motor je prijel x priznanj za engine of the year. Idi probat novo Fiesto ST pa potem poročaj o občutkih istih kot v kalimeru.Sem zadnjič vozil Focusa 3 cilindre....baba je rekla, da dela, ko šivalni stroj, jaz pa sem se počutil, ko v Bolhi (Kalimero)
Ni šans, da kupim kdaj 3 cilindraša.
Lahko pa pripomnem, da se naceloma teh 3 cilindrov ne slisi, dokler ne pohodis dila gas.
Vsem se zahvaljujem za izpolnjeno anketo. Zmagala je toyota, tako da sem 90% prepričan, da bom vzel njo. Me pa je pri Corolli malo zmotil test, kjer piše da ima že pri 120km/h 4000 obratov. Ni to potem malo glasno vse skupaj pri cca. 135km/h. Ko sem imel na testu 1.8 hybrid na njem ni bilo vinjete, tako da nisem mogel testirat na AC. Pri drugem prodajalcu so imeli samo 2.0 tako, da test spet ni bil merodajen. Čakam na ponovni test z 1.8, potem pa bomo videli kako naprej. Kaj pa pravite lastniki, kako je na AC?