Sem šel v salon za VW Polo novembra lani. Še za sendvič niso želeli dati. Toliko o tem.
+ čakalna doba cca 1 leto, da pritrogajo iz južne afrike.
Kaj zdaj ne štima? Kot prvo bi avto celo mogoče kupil kakšen iz zaloge, pa niso želeli dati popusta. če bi želel takega po konfiguratorju pa cca 1leto čakanja. Ampak, kot rečeno, niti centa popusta. Niti v obliki opreme ne.ja legenda, pri enem letu čakalne dobe ti bojo dajali skonto...
In kam si šel? Jaz sem priklical pol Slovenije in v primerjavi z ljubljanskimi in primorskimi ah sem dobil 4 jurje popust. Seveda plačal s kešom ne leasing.Sem šel v salon za VW Polo novembra lani. Še za sendvič niso želeli dati. Toliko o tem.
+ čakalna doba cca 1 leto, da pritrogajo iz južne afrike.
Daj se vprašaj kaka je cena za servise.Pred korono sem eno testno vžgal z corollo 2.0. Pa se dogovarjal za 1.8 sol. Točno 2850 je dol rukno plus še zadnji senzorji, pa gumi tepihi gratis
Spet en "baje", ki seveda ni niti približno resničen. Cene servisov so pri toyoti vnaprej znane in ni to loterija, kot npr. pri Renaultih, Peugeojih itn, da ko prosiš za izpis rednega vzdrževanja s cenami te samo čukasto gledajo in da tega oni nimajo. V temi o Corolli sem pred cca. pol leta dal gor slike cen servisov vse do 190.000km. Pojdi brskat.Daj se vprašaj kaka je cena za servise.
Znanca so baje za prvi servis turške Toyote obrali za skoraj 400 evrov....
Jaz sem dobil še celo nekaj več popusta. Vse skupaj cca 3,5kPred korono sem eno testno vžgal z corollo 2.0. Pa se dogovarjal za 1.8 sol. Točno 2850 je dol rukno plus še zadnji senzorji, pa gumi tepihi gratis
Ne verjemi vsega. To je uradni cenik. Cene za Corollo so iste. S tem, da lokalec ima npr. prvi servis 160€.Daj se vprašaj kaka je cena za servise.
Znanca so baje za prvi servis turške Toyote obrali za skoraj 400 evrov....
Kateri lokalec?Ne verjemi vsega. To je uradni cenik. Cene za Corollo so iste. S tem, da lokalec ima npr. prvi servis 160€.