Kahlua

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sicer pa nesvet za nemačka zjutraj; pred spanjem, oz še boljse kako uro preden gres spat,
žgeš samo kokakolo, kola ima zelo dosti "vitaminov" ki jih zgubimo ko pijemo, vrjetno edina
naravna zadeva proti mačku in deluje na skoraj vseh. Sam imam v hladilniku doma zmeraj
kak sixpack pločevink kokakole, ko se primajem domov, dve piksni obrnem za računalnikom, pol
pa grem spat, naslednje jutro sem ko novi. (ne pozabi si malo kokakole pustit ob postelji, da nebo treba vstajat)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Vitamini niso ravno kaj zelo važni. Važno je le, da se popije dosti tekočine(brezalkoholne
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
problem je dehidracija, zato spit čimveč vode tik pred spanjem, baje, da pomaga tudi aspirin, meni osebno pa pomaga mleko
grin1.gif
aja pa brez
e030.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
vem da je problem dehidracije, če bi pred spanjem obrnil liter ali kaj več vode bi bilo naslednji dan zelo zelo malo mačka oz. ga sploh nebi bilo, ampak kaj ko je problem se na tisto vodo kdaj sploh spomniti, ne da bi jo še tolko spiv (bi želodec že zvečer poskrbel da nebo mačka)

@malcomX, kje se da to dobit v MB, gremo v prekmurje za NY, pa nebi hodili čez LJ.

LP

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja nastavi si pri postelji popoldne pol litrsko flaško
wink-1.gif
pa ne zarad tega, da bi skoz pila alko pa si "nastavljala" ampak, da spijem dovolj tekočine, pa verjem, da ko vidiš pa spiješ.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
možno, ampak ponavadi je želodec tak da niti deci vode nebi več noter spravu, če dokaj dober pridem dam, spijem kak kozarec vode, se usedem za računalnik za pol ure ( da se ravno koma ne uležem v posteljo) pa je potem vredu.

Tale štroh bomo verjetno probali za NY, samo če ga dobimo kje v MB, v kakšnem Europarku se bomo verjetno ustavli med potjo, torej malcomX veš mogoče če se ga tam dobi?

LP
p.s. kakšen okus uma tale pijača, da nebomo nekaj kupili potem pa nebo nobeden pil.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
uuuuu to pa nisem vedel
a ta petrol in bauhaus sta takoj na desni (ko prideš iz AC) če se jaz prov spomnim poti čez MB?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Po štrohu mačka nebo, vsaj jaz ga nimam, ker se spije zelo malo alkohola.
Ok, pijača je močna, samo spiješ preko kokakole deci štroha pa si ko opica.
Sepravi piješ štroh kole (o.3/deci je dost premočno, 0,2/deci je pitno, ampak se vedno močno)
In pol ko si pijan samo nalagaš kokakolo. Vsaj jaz tako delam ko to pijem;
spijem recimo 2dl kole z 0.3 štroha, recimo 4 take mišunge, in pol samo kokakola ene
3-4 pijače, pol pa spet kaka štrohkola, pa spet 2 kokakoli. Mačka nebo sigurno.

res je, stroh je edina zadeva po kateri macka nimam, nikoli. verjetno tudi posledica kvalitetvih sestavin. smo ga spili tudi ze enormne kolicine in ni bilo nikol problemov.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Po štrohu mačka nebo, vsaj jaz ga nimam, ker se spije zelo malo alkohola.
Ok, pijača je močna, samo spiješ preko kokakole deci štroha pa si ko opica.
Sepravi piješ štroh kole (o.3/deci je dost premočno, 0,2/deci je pitno, ampak se vedno močno)
In pol ko si pijan samo nalagaš kokakolo. Vsaj jaz tako delam ko to pijem;
spijem recimo 2dl kole z 0.3 štroha, recimo 4 take mišunge, in pol samo kokakola ene
3-4 pijače, pol pa spet kaka štrohkola, pa spet 2 kokakoli. Mačka nebo sigurno.
Mah v prvo, ko sem jaz probal je natakarica rekla, da če umrem ona ne bo kriva ker ona to uporablja kot čistilo
grin1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ali pa kupiš 96% rafiniran etanol od Dane (12 EUR/liter) in počasi mešaš s kokto...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik prijam pravi:

Tale štroh bomo verjetno probali za NY, samo če ga dobimo kje v MB, v kakšnem Europarku se bomo verjetno ustavli med potjo, torej malcomX veš mogoče če se ga tam dobi?

LP
p.s. kakšen okus uma tale pijača, da nebomo nekaj kupili potem pa nebo nobeden pil.

Evropark interspar.

Za NL ga ne priporočam, ker zna pokvarit cloveku večer če je le-ta prepogumen.

Okus pa je... Žgočo grenek. Vbistvu nima okusa, tak žge. 0.3 eksat je prava umetnost.

MilesDavis

Zelenc'
19. feb 2008
2
0
1
Dober dan. Mene pa zanima, kaj bi lahko bil nadomestek za kahluo. Predvsem pa poceni nadomestek. Pogosto se namreč odločamo za pripravo pijače b52. Problem pa je, da so sestavine precej drage. Našli smo že "fake" baileya v hoferju za 6E, 75% rum ki ga uporabljamo zato, da gori gre itak zelo počasi in se ga porabi malo, kahlua pa stane okoli 15E in iščem cenejši nadomestek. Prosim za pomoč. Hvala in lp

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
saj imas ze spodaj namig
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Ali pa kupiš 96% rafiniran etanol od Dane (12 EUR/liter) in počasi mešaš s kokto...

ali pa ce poizkusite frutke pit. ker mi gre na jetra tako razmisljanje. ce pijes, pijes za uzitek. za nalivanje je pa cisto vseeno kaksno brozgo uporabljas, ce se ze moras nalivati
crazy1.gif

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Kako se lahko Khalue napijete? Je ja tako sladko, da je samo za coctaile namenjeno!

MilesDavis

Zelenc'
19. feb 2008
2
0
1
Zakaj pa ljudje pijejo sam Malibu, sam čokoladni liker oba sta samam po sebi ogabno sladka...
Če se greš pa od Kahlue napit, maš pač to rad pa ti ni škoda denarja ker moraš 2 flaši prej spit preden se ga na piješ.