Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Torej so zakoni za lažje izvajanja diktature nad narodom?
Peezda, če si ***** ti ne morem pomagat - v nacistični nemčiji so z ZAKONOM prepovedal židom sedet na klopcah v parku, pa ti meni razloži kako ne more bit zakon protiustaven!
Kolk ***** moraš bit, da ti ne pride v trdo betico da zakon je v postopku pred ustavnim sodiščem ker naj bi bil NEUSTAVEN! No, in če zakon bo padel, to pomeni zelo lepe denarce za gostince - odškodninske tožbe.
Potem bomo pa najbrž moral prenašat spet tvoje izpade kolk je država glupa ker je sprejela tak zakon
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Daj ... razloži mi... Kako NEfunkcionalno NEpismen sem
prosim!!!
še dobro da nimaš nič drugega kakor se obešat na slovnične napake, ki jih je malo morje tudi pri tebi
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pa pojasni še kako si si ti predstavljal diktaturo, ko si jo omenjal. Mogoče bodo strokovnjaki na podlagi tvojih trditev popravili določene definicije
Če ti verjameš da so v wiki pisali strokovnjaki...
še bolj si ...... kakor sem mislu...
So ti mal žiučki popustil
Za začetek... da primerjaš zakone v nacistični nemčiji z zakoni v demokratični državi pove zelo veliko o tvojem razmišljanju
Nisem rekel, da zakon ne more biti protiustaven... samo po tvoji logiki je vsak drugi zakon, ki državljanom kaj omejuje, neustaven. To sklepam glede na tvoje mišljenje glede prepovedi kajenja.
Če je zakon v postopku pred sodiščem to še popolnoma nič ne pove o njegovi "protiustavnosti". Na srečo v naši državi velja, da si nedolžen, dokler sodišče ne odloči drugače. Kakor je meni znano sodišče ni še nič odločilo... popravi me, če se motim
Če bo državi dokazano, da je res kršila ustavo, bodo vsi odškodninski zahtevki upravičeni in jih bom tudi podprl. Jaz nisem tak strokovnjak (za kakršnega se imaš ti), da bi sodil kaj ni v skladu z ustavo
Na tvoje slovnične napake (čeprav sumim, da imaš težave z razumevanjem in še vedno premlevaš kaj je narobe z nefunkcionalno nepismenostjo) se nebi obesil, če se ti nebi obesil na mojo domnevno funkcionalno nepismenost in še v istem stavku dokazal, kako zelo pismen si sam
Ne govorim samo glede wikipedije... če si pa pričakoval, da ti bom knjige po pošti pošiljal, da boš lahko dopolnil tvoje bogo znanje, si se pa malo zmotil
Sicer pa če ne "verjameš" wikipediji, pojdi v knjižnico in primerjaj "definicije" iz stokovnih knjig, z "definicijami" na wikipediji.
Nasploh si se z napačne strani lotil "rušenja" tega zakona... če bi začel z druge strani bi te še nekako zastopil ampak tile poskusi so pa prav patetični