Glede na tvoje poste, namenjene meni ti priporočam-menjaj tablete aliNo končno je oči povedal kako gre!
-povečaj dozo dosedanjih
Ker ti seka in izpadeš glup..razen, če ni glupost prirojena, potem ti tablete ne bodo pomagale.
Glede na tvoje poste, namenjene meni ti priporočam-menjaj tablete aliNo končno je oči povedal kako gre!
Miško v zmoti si. Dokler me pustiš na miru v smislu osebnih podatkov me baš boli kdo in kaj si, tako kot za vse osebke tu gor. Začel si s provokacijami v tem smislu ti, ne jest. Mogoče te pa žre, da ti en tak operativec kot jaz račune potrjuje in naročilnice piše....Zadnjih 27 let, sami veliki projekti. Predihal in preživel Vegrad, SCT, Kraški zidar,.... same bisere od firm, miljaužnt privatnikov in še sem tuki. Prebavil en kup takih operativcev, kot si ti, ki vejo. Štejem jih ne, ker nimam nič od tega.
Vem pa, da bi se ti neznansko rad dokopal do informacij o meni, pa se ne moreš in to te žre. Že en cajt.
No in kaj zdej?
V blokih je marsikje 35A (1F odjem)A imate tisti ki imate 4mm2 do kuhinje in v omarici za to 25A varovalko, glavne varovalke 35A?
Ja taka je podobna. Glede na to da vse tri tipke skupaj gibljejo sem imel v glavi da je čez potegnjen žleb (kot imam na morju), zgleda pa da so tipke povezane nekje notri, ne pa z vrha:Gre pa verjetno za tole in ne za letev/kajlo...
Avtomatska Varovalka Eti Etimat6 C 3p 6ka 20a
www.merkur.si
Ja kako? Plata omogoca samo priklop na 1 ali 3 faze. Kako bos na 2? Mal po domace, pa da se krmilni logiki odfuka? Te plate dajo ven toliko, kolikor futra dobijo....Ene imajo kovinski žleb čez ene pač ne, odvisno koliko je proizvajalec šparal pri izdelavi tripolne varovalke. Drugače za kuhalno ploščo se da dvopolno varovalko, za pečico pa svojo varovalko.
V bistvu je važno kako in na kaj se bo prikapljala zadeva, tako da je predvsem od tega odvisno kakšen kabel se vzame. Ti tud 10 kvadrat kabel od plate do stene ne pomaga, če imaš do kuhinje peljan 3x2,5 kvadrat kabel in vse skup pripeto na 1x 16A varovalko. Na te stvari ponavadi prodajalci bele tehnike pozabijo opozorit in se marsikje ne da uredit brez kopanja v steno. Nazadnje sem zadevo priklapljal bratu, ko so ga monterji kuhinje enako pustili v luftu kot avtorja teme, tam sva nekak uspela uturit še eno žilo v cev, da sva pripeljala do tja še tretjo fazo, brez tega se ne bi izšlo. Za povrhu je bila po dveh žilah pripeljana ista faza, tako da je bilo treba še v omarici premetat, da so bile potem na voljo tri faze, ena za pečico, dve za indukcijo. (večstanovanjski objekt zidan kot investicija za prodajo z nadzorom in vsem zraven) Plata avtorja teme je pa Beko in ne Mile vanile.No, zgornja Miele (za 6 jurjev) in moja Aeg nimata opcije na 2 fazi. Sicer pa sploh ni problem pri meni, kot receno gonim plato že 9 let bp, ponavadi po 5 loncev hkrati, dostikrat bridge za pekac za ribe..
Temo smo zajebali ze na prvi strani. Odpiravec je vprasal kak kabel potrebuje, jaz sem mu svetoval debelega, ostali pa veganske 1.5....
Ali lahko pretanek kabel povzroci zmanjsanje moci plate?
jao..radi bi debatirali in še poučevali oz. pametovali poleg, zraven vam pa niso jasni osnovni elektrotehnični principi in pojmi.Ali lahko pretanek kabel povzroci zmanjsanje moci plate?
In kje ti na njegovo sliki vidis tri faze?Pa dobro, še tebe je treba bilo za smetit!?? 3 faze. 3. Tri! Three! Drei! 3!! Ne 2!
Omejitev maksimalne moči aparata
Če ima električna napeljava v vašem domu drugačne omejitve električnega toka, je mogoče maksimalno
moč porabe kuhališča zmanjšati:
P23 na prikazovalniku = 2,3 kW = 10 A
P28 na prikazovalniku = 2,8 kW = 12 A
P30 na prikazovalniku = 3,0 kW = 13 A
P37 na prikazovalniku = 3,7 kW = 16 A
P74 na prikazovalniku = 7,4 kW = 2 x 16 A (prednastavljeno)
Spremenjeno nastavitev lahko potrdite in shranite tako, da pritisnete tipko za premor (H) in jo držite
2 sekundi. Takrat se oglasi kratek zvočni signal. Če novih parametrov ne želite shraniti, pritisnite na
tipko za vklop/izklop.