A, do tega zaključka si prišel? Priden nabijalko. Poprosimo uporabnika jezek da slika varovalke, da boš nehal nabijat, al ne rabiš, kot drv nisi rabil met slikanih? Takrat si čudežno nehal zajebavat. Boš tudi tokrat?
S tisto varovalko ni nič narobe, edini, ki je rekel, da je je nabijalko, zdej ti pa noče povedat kaj bi blo narobe s tisto varovalko.A loh en razlozi kaj je fora sploh kajle? Se to ne sme? Nase naselje je bilo (baje) eno izmed bolje nadziranih in izvedenih. Imam tudi zajeten fascikel dokumentacije, posebno mapo za elektro instalacije, podpisane z nekimi ingi... A je to vse fejk? A dejansko pravite da izvedba 3 varovalke s kajlo za stedilnisko dozo 10let nazaj ni bila dovoljena? Ne zajebavam, vprasam. Doma poslikam varovalke in elektro shemo in objavim
Užalkeni oblaček. A lahko citat kje sem reku da je narobeS tisto varovalko ni nič narobe, edini, ki je rekel, da je je nabijalko, zdej ti pa noče povedat kaj bi blo narobe s tisto varovalko.
Kle se delaš direktno norca v svojem prepoznavnem stilu iz človeka, ki pač reče da je šina čez potegnjena, kot stručko bi lahko samo rekel človeku, da gre za tripolno varovalko, sam ne, ti filaš ego. Pa spet operiraš s priimkom. Za to si že bil na hladnem, bi bil rad še enkrat? Pa nisem prav nič užaljen, sam tvoj nabijalni način mi gre na jetra.Ne, na wifi bi jo priklopil in zraven montiral motorsko zaščitno stikalo in na varovalko trojčka montiral šino. (By jezek)
"Majstri" za štrom so zadnja leta postali biser, sploh v privat firmah. Do včerej so papriko pobiral, pol pa čez noč postali majstri električarji. V blokovskih naseljih je izvedba taka, kot jo je projektant sprojektiral in je prilagojena kvadraturi stanovanja. Ni predvideno v garsonjero postavit 20kw indukcijo. Tam je ob gradnji tudi ustrezen nadzor. V privat bajtah pa vidiš svega i svašta, med drugim tudi šine na trojčkih.
Da je to priimek si ti ven potegnu, namesto snežinke je pač oblaček.Pa spet operiraš s priimkom. Za to si že bil na hladnem, bi bil rad še enkrat?
Kako zdej, a ti ni več do resnosti? Moje število projektov v katerih sem sodeloval sem ti z resnostjo napisal, ti si pa privlekel v temo IZS, zdaj pa še ti napiši, če ti je do resnosti. Vem da ne boš, ker je tvoj odgovor 0. Nimam kaj prebolet, sam ti si s svojim zezanjem zasvinjal temo, kot po navadi zaserješ vsako, ko se obesiš na določeno oseboo in začneš s prepucavanjem.Vegrad....
No zdej pa mal resnosti:
Dej greva po vrsti:
Pri koliko projektih si sodeloval kjer je bil udeležen elektro nadzor v zadnjih ajde treh letih?
20kw indukcija? a maš šiptarsko prčvarnico čez?A lahko vidva pofukanca napiseta kak kabel gre na indukcijo 7, 14 in 20 kW?