Okej te tko vprašam (bolj v grobem).... kaj je dačia vs reno? Eno in isto sam dača mal slabša. Drgač povedano za ceno oskubljenega renoja dobiš polno nalodano dačo. In zakaj take razlike oz od kje take razlike?
isto je tu...namesto smetane se rabi brezvodno maslo (butteroil) ki ima znatno več maščobe kot npr tekoča smetana. Torej daš mal buteroila, vodo in si na istem....po recepturi, po okusu pa ne. Tu pa potem kaka aroma, sladkor, morda sirotka namesto posnetega mleka, morda še dodatek tekoče ali trdne smetane in si na sprejemljivem okusu, cenovno pa si ceneje prišel skozi kot če bi uporabil samo smetano namest vsega naštetega
San benedetto ima pijačo Arancato. Tu so svojcajt uporabljali glukozni sirup, ter dodajali fruktozo (blo napisano na plastenki con frutosio) ločeno...okus amerika. Potem so to dvoje nadomestili z glukozno-fruktoznim sirupom..V teoriji isto, okus obup
Isto pri omenjenih sladoledih. Kar je Jello napisal pa tudi drži...dobiš praške in iz tega nastane sladoled...kakšen je pa druga pesem... PS Pa za vino se tud dobi tak čarubaru
Pa ko smo že tu..Fructalov jagodni gosti sok 10,20 let nazaj in danes.....pa če greš kdaj v Italijo poglej njihovo Fanto in jo primerjaj z našo (že barva ti utegne kaj povedati)
Dačia in Reno je zame isto ničvredno sranje. Oboje je za v peč in predelat v pločevinke in plastenke za kraft piva.
OK, če prav razumem mi želiš povedati, da imata Planica in Ježek slabo kvaliteto sestavin. Prav, kaj čem zdaj? Meni sta še vedno dobra. Ker kot sem že napisal, mi ta dva sladoleda nista presladka in meni delujeta dokaj osvežilno. Vse kar probam od drugih proizvajalcev je meni presladko, da sem vedno po sladoledu žejen ko prasec in moram nujno potem popiti vsaj kozarec vode. To mi pa ni fora sladoleda. Sovražim tudi, ker pretiravajo s čokoladnim prelivom, da je tega v bistvu skoraj več, kot sladoleda oziroma čist prekrije okus sladoled ali pa tisti drek s piškoti. WTF!!?? Kadar si zaželim čokolado si kupim čokolada in ne sladoled. Piškote si pa tudi lahko nekam vtaknejo, to ni sladoled in ne paše k sladoledu. Ali pa razni prelivi, ki se razlijejo, ko vgrizneš, neke ogabno presladke karamele in bogve kaj še enega sranja. Hebo jih bog idiote blesave!!
Drugače pa so zame res najboljši sladoledi v Italiji, tisit, ki ti ga da na kornet z lopaticami. Kadar sem v Italiji se požrem tega na litre
Pri nas nikjer ne dobiš niti približno kaj tako okusnega in osvežujočega. Zelo rad imam tudi točen sladoled ampak so spet razlike, nekateri so dobri, nekateri tako tako, nekateri pa sploh ne.