Jermanovo oko - raziskovalna novinarka

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Saj verjetno obstajajo kaka zavarovanja za take primere? Tebi zavarovalnica pokrije škodo, potem pa se naj oni zajebavajo z najemnikom.

Po hitrem iskanju sem nasel:
Zavarovanje najemodajalcev zajema tudi , če vas obtoži nekdo, ki trdi, da je bila hiša, stanovanje, prostori poškodovano zaradi površnosti pri samem bivanju. Z zavarovanjem najemodajalcev so običajno stroški 200 € letno za 150.000€ vrednosti opreme objekta.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ljudje so nezmotljivi? Svašta. Novinarji pa sploh ne ljubijo krivic in škandalov? Itak ne, npr. Brumen sploh ne pride na TV, ker ga je "električar napetnajstil".
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Ja, to je pa še ena možnost. Zato mi je še bolj nerazumljivo, da bi ljudje tako radi sami šerife igrali.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.339
7.092
113
pri taščici
Pa ravno pisem kako so ljudje, sodisca zmotljivi. Samo dovolj stvari in zakonov moras poznat. A mislite da bi tale novinarka najela bajto od ceferina in iz nje naredila golobnjak? Bi ceferin klical novinarje ali bi drugace ukrepal

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Mi je pa zanimivo še nekaj. Kako pri peesdi materni baba finančno sfolga plačevat najemnino za bajto in stanovanje
v LJ, to je ja s stroški jurja po tamalem. Nekaj hrane, nekaj benina in telefeona, kavica in čik, baba more zaslužit 1,5k....

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Golobe prodaja, pismonoše ne morejo bit poceni. Mogoče je tudi najemodajalki že poslala pisni odgovor na prekinitev najemne pogodbe in ga golob samo še ni prinesel.
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj ne plačuje, tudi v tem je fora
tongue-1.gif

Plačala je samo prvi obrok ali tako nekako

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ne vem zakaj, ampak nihče očitno ne doda k pogodbi aneksa, da se v primeru neplačevanja obveznosti pogodba prekine. Verjetno vsi plačujejo na roko, takega ne-plačevanja pa itq ne moreš dokazat
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Ja jaz še vedno pravim, da bi mi lastna hiša zgorela, ker ne bi mogel več jest v bajti, tudi če je pobeljena na novo...
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
temu lahko rečem le svinjarija....in to v bloku, kjer še drugi, sosednja stanovanja ''dobijo'' nekaj od golobov.
stupid-1.gif

A tej čudaški ''babi'' res nobeden ne more stopit na prste??

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz....so golobi sicer zaščitene ptice?
confused-1.gif

Niso.
Se jih pa ne sme namerno pohabljati ali pobijati. beri z zračno...
So pa nekaj let nazaj izvajali program kontracepcije s ptičjo krmo ne vem če ga še.

Je pa treba ločit golobe in poštne golobe. Poštni so bolj čisti in manj bolani ker za njih skrbi nekdo ki se na to spozna.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Ne vem zakaj, ampak nihče očitno ne doda k pogodbi aneksa, da se v primeru neplačevanja obveznosti pogodba prekine. Verjetno vsi plačujejo na roko, takega ne-plačevanja pa itq ne moreš dokazat
rolleyes-1.gif

V pogodbi zapišeš da med 1-10 morajo bit sredstva na TRR št. xy, sicer dobi odpoved pogodbe in čez mesec prisilno izselitev,
s tistimi tremi najemninami si pa živčke malo umiriš.

Prineseš v primeru sodišča samo izpisek vseh prilivov tistiih mesecev, nikjer ni vidno da je kaj nakazala, čao pero.

Sicer pa gre lepo tudi brez pogodbe, zamenjaš ključavnice in se hebi, pa hvala za tri najemnine ki mi ostanejo.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
"Ostala sem brez strehe nad glavo, ker nisem dobila socialne podpore in nisem mogla plačati najemnine in sva s 16-letno hčerko ostali brez strehe nad glavo in mi ni preostalo drugega, kot da sem prišla vprašat, ali imajo kaj prostora za naju," pove svojo žalostno zgodbo, ki pa ni edina.

Zupanc Zrinskijeva namreč ugotavlja, da so vse pogostejši pojavi deložacij. "Kar lahko pomeni brezdomne družine, in sicer smo imeli s koncem prejšnjega leta tričlansko družino z devetletno deklico," je povedala. To pa so stiske, ki bodo ostale tudi po tem, ko bo zdajšnji mraz popustil.

VIR

Sicer je malo offtopic, vendar sem se vseeno spomnil ob branju članka, na smrdljivko z golobi kako ji "niko ništa nemože", ko ima v najemu tri stanovanjske prostore, medtem ko lahko mamo samohranilko čez noč postavijo na cesto. Mi je jasno, da je golobovka bolj pravno podkovana, vendar vseeno... Dvomim, da sama živi v kateremkoli od teh stanovanj, dela samo škodo, pristojni organi jo pa ščitijo. Tukaj bi bilo zanimivo slišati mnenje @Apollo8 oz. zakaj je enostavno ne zaprejo v ustrezno psihiatrično ustanovo.