Jermanovo oko - raziskovalna novinarka

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Se hecam. Lepo, da ga tkole prijazno sprejmeš
evil.gif
Hec namreč.
Pa ka se tak bojite vsi tote palce , sj ni prava
hysterical-1.gif

....sj sn najprej mislu neki o tvoji ženi in meni napisat ,pa te nisn hotu dražit...
smile-1.gif

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.536
856
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ker ravno razmišljam o oddajanju stanovanja, bom tole vzel kot "wake up call".
uf-1.gif

Oddaja in najem stanovanja je pač pogodbeno razmerje. Večinoma gre skozi bp, najdejo pa se ekcesi. Na eni in na drugi strani. In tveganja, jasno.

Npr, proti temu se "zavaruješ" s členom v pogodbi, da mora najemnik stanovanje vrniti v takem in takem stanju (konkretno moram sam pri odselitvi prebeliti stanovanje, zbrusiti in polakirati parket, in sanitarna keramika mora biti v primernem stanju - kaj je primerno se pač oceni glede na dejansko stanje in dolžino najema oz. normalno obrabo). Če najemnik ob izselitvi tega noče izpolniti, ti legalno ostane samo tožba (pa tudi sicer - če ga daš premlatiti, imaš stroške in tveganje, stanovanje pa je še vedno v q). Ali to vzameš v zakup (veliki najemodajalci si to zlahka privoščijo), ali pa strošek prevališ na najemnika v obliki varščine/depozita, ali pa sploh ne greš v to - vse je tvoja odločitev.

Po drugi strani pa je prav, da je najemnik ustrezno zaščiten. Konec koncev si najame dom (če ne gre ravno za 6-mesečni najem).

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Medtem ko sem zadnjič mislil, da ima stanovanje namesto živalskega vrta, živi pa drugje v normalnem stanovanju, zdaj vidim, da očitno v tem "svinjaku" resnično živi.
(se oproščam imenu svinjak, vsi svinjaki ki jih poznam so čistejši)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
a to je dva stanovanja razjebala??? da bi pa take v neko luknjo zakopali to pa ne.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Zna bit da živi pri starših (poln hladilnik, pralno/pomivalna storitev in ostalo vključeno).

Sicer pa jaz lastnico poznam (bolj sem sicer pokojnega moža) in hišo tudi (parkrat smo ga celo pili tam). Hiša je (bila) lepa in urejena, (gre za "privatnike"), tako da je katastrofa kaj je naredila iz nje

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
pa še nekaj....ona je zaprla golobe in mačke v hišo, podpisala pa je tole peticijo:
PETICIJA PROTI ZAPIRANJU V RAZLIČNE OBLIKE USTANOV

petišn klik
(najdete jo tako, da sortirate po kraju oz. ville, kliknite dvakrat da se vam po razvrstilo padajoče, nato pa pod krajem LJ št. 123 najdete M.V.)

če to ni ironija
bonk.gif
(predvidevam, da je to ta M.Vočko o kateri teče tema)

Nazadnje urejeno: