Mi bo Ahilovc dal socialno, pa še fušal bom lahko...Saj boš dobil Energiewende ceno elektrike...
Pa še na šiht ti nebo treba hodit, ker industrije pač več ne bo...
win win........
ps Industrije ne bo tukaj.. za drugje ne skrbi...
Mi bo Ahilovc dal socialno, pa še fušal bom lahko...Saj boš dobil Energiewende ceno elektrike...
Pa še na šiht ti nebo treba hodit, ker industrije pač več ne bo...
Težko ti bo kdo dobro plačal za prodajanje Filozofije...Mi bo Ahilovc dal socialno, pa še fušal bom lahko...
win win........
ps Industrije ne bo tukaj.. za drugje ne skrbi...
zaenkrat se ne pritožujem....Težko ti bo kdo dobro plačal za prodajanje Filozofije...
Še vedno jim je ratalo...zaenkrat se ne pritožujem....
kmerom ratuje
Posledice vidimo na Kubi..., Venezueli. Kjer je Levuharska omiljena destinacija.Še vedno jim je ratalo...
O posledicah njihovega uspeha pa kdaj drugič...
Še enkrat nam nič ne nuca to, če ti ne morjo faking varovalke zvišat zaradi preobremenjenosti omrežja. Veš pa vsi bodo hotli višat, če bodo turili TČ, avtopolnilnice, panele... itd...
Ti sploh veš procedure, če hočeš višje varovalke notr dat, sem mislil da je to birokratska fora, pa rabiš novo soglasje od elektra in ne vem kakšno komisijo in pošljejo dol še enega njihovega da preuči (elaborat) itd...
Ne ločiš sn in nn omrežja od prenosnega vn omrežja... v it je to primerjava med ftth na eni strani in podmorskimi kabli na drugi stra
Ne ločiš sn in nn omrežja od prenosnega vn omrežja... v it je to primerjava med ftth na eni strani in podmorskimi kabli na drugi strani
Tista tabela (graf) nima nobene realne osnove s ceno polnjenja Tesle pri nas. Cena pri nas je nizja od italije in Avstrije ne oa 2x visja. Lepo vas prosim. Ne nasedajte fake news.Še enkrat nam nič ne nuca to, če ti ne morjo faking varovalke zvišat zaradi preobremenjenosti omrežja. Veš pa vsi bodo hotli višat, če bodo turili TČ, avtopolnilnice, panele... itd...
Ti sploh veš procedure, če hočeš višje varovalke notr dat, sem mislil da je to birokratska fora, pa rabiš novo soglasje od elektra in ne vem kakšno komisijo in pošljejo dol še enega njihovega da preuči (elaborat) itd...
Ravno smo to dal čez, gre se pa za relativno novo bajto 10let. Še tist k bi lahko dal ne morjo!
Kmeri nam omogočajo, da imao tole:
pa čeprav je Golob zelen..
Poglej priponko 93723
Vidiš ti kaj je kmer.. to zgoraj je kmer. pa da je pri najdražji megavatni uri firme naštimval naj sklenejo trajnostne pogodbe z distributorji.
Mi smo baje na 2 mestu.
Pa še malo realnosti..
Poglej priponko 93724
ps ni to samo EU ampak naši kmeri!
Ne nabijaj, kraja pomeni tudi ko nekdo vzame orodje ali pa material iz sihta in takih je v jugi bilo nekaj 100000 z mentaliteto vse je nase, popoldne so pa fusal al si pa rit brisal s sekret papirjem iz sluzbe.. Zato pa cvilte in jokate jugonostalgikiTo ne more nikomur uspet. Nikoli več.
V jugi jih je kradlo par 100, zdaj se krade od "vratarja" na občini dalje.
Nič nismo kradli, saj je bilo vse naše ker smo imeli samoupravljanje!Ne nabijaj, kraja pomeni tudi ko nekdo vzame orodje ali pa material iz sihta in takih je v jugi bilo nekaj 100000 z mentaliteto vse je nase, popoldne so pa fusal al si pa rit brisal s sekret papirjem iz sluzbe.. Zato pa cvilte in jokate jugonostalgiki
Jaz se strinjam, da je potrebna izgradnja NEK2, rabimo neko neodvisnost na področju izdelave elektrike.
Nikakor pa se ne strinjam, da bo to drugi TEŠ6 krat x faktor.... Nimam pa znanja, kako bi se to naredilo brez stotih prstov v marmeladi...
pa začuda se bo vseeno to izvedlo... Zakaj so referendum ukinili, ker so videli, da ne bo šel čez... pa ne zaradi strahu pred jedrsko energijo, ampak zaradi ropanja...a se kdo strinja s tem, da bi bil NEK2 TEŠ6 x 10 ? .... razen politikov seveda.
Reciva, da če ima firma meritve v transformatorski postaji na SN nivoju, se ji splaca, da sama zgradi transformatorsko postajo.Na SN je žnj problemov, da velike firme investirajo same v trafo postaje, nato pa jih še odirajo pri belem dnevu.
To velja samo za območja, kjer ni soglasij. Teh je kar nekaj, vendar na novo se pa vse dela z soglasji.Reciva, da če ima firma meritve v transformatorski postaji na SN nivoju, se ji splaca, da sama zgradi transformatorsko postajo.
V primeru, da ima meritve v TP na NN nivoju pa v distribucijsko postajo ponavadi prigradi merilno omaro.
V obeh primerih so do sedaj imele firme nizje stroške omrežnine.
Marsikje je NN in SN omrežje dotrajano. Veliko se obnavlja ampak v demokraciji je privat lastnina sveta. Ne more vsak graditi in obnavljati tam kjer mu pase. Lastnik zemljišča se mora strinjati, da se karkoli gradi sli obnavlja. In potem se zaplete...
TEŠ pa PV sta glavna aduta SDja, SDS je v tistih krajih zlo slabo zastopnan, tam praktčno razen SD, kake Levice drugih strank ni. MIslim da je bil Rotnik bolj kot ne edini, ki se mu je zgodil vikend na morju iz naslova granje teš 6, pa ni od rdečih. OZ še njega, čeprav ni njihov so rdeči požegnali, ker drugače tam do malo višje pozicije ne prideš. Isto je bilo v Gorenju, sedaj ko ga ma Kitajc pod komando je slika nekoliko drugačna. Isto velja za premogovnikSam kle zraven je bil tud tvoj omiljeni kmer...ups