jeep cherokee 3.7

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
No ko si glih predlagu Jeep-a, ga lasti sodelavc/kolega 2.7 in je nedavno imal malo večji servis 4800€
wink-1.gif

(šobe, jermene, vodna pumpa pa to pa take ...)
wink-1.gif

Z malo iznajdljivosti bi najbrž prihranil vsaj polovico. V sloveniji so kar se tiče delov za ameriške avte zlatarji. Olje za avtomatski menjalnik (atf+4). Iz nemčije ga dobim 12 litrov za isto ceno kot tukaj 6, oziroma še več (pri nas 20 eur, iz tujine 9 eur za liter). Ni čudno da potem folk cola par k€ za servise.
uf-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Za tole bi ti morali placati, da ga vzames ... pa se tisti prodajalec, ki si je zadnjic delal sramoto na TV, smo imeli tukaj video prilepljen
smile-1.gif

To ni isti prodajalec, ta je brat od unga iz TV. In mata vsak svojo firmo.

Opala
redface-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Citat:
Kaj pa kaj takega ? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4759150&show=1

Niso dragi, ne žre kej pretirano, od mercedesa motor in menjalnik...

Motorji so ok, menjalnik pa ima eno veliko hibo - ni merilne palčke za olje.

Žal
uf-1.gif
Dobit jo je pa težko oz. nemogoče.

Ali ima menjalnik sploh puščeno mesto za montažo? Ali pride kar na luknjo, kamor se natoči olje ob menjavi? Tega ne vem, ker se nisem pretirano poglabljal v dizle, sem iskal izključno bencinarja, na te informacije pa sem naletel sproti.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Če tko razmišljaš je potem brezveze, da karkoli kupiš. Povsod lahko kaj crkne.

A bejž no bejž. Meni pa še nikdar ni nič crknilo
shocked-1.gif

Človek, nikakor ni prva stvar na katero pomislim, da bo kaj crknilo. Razen seveda, če je to star in velik dizel. Potem bo crknilo zagotovo in zagotovo bo drago. Tle ni druge. No pa ropotanje in smrad mi tudi ni kul, samo to je že stvar okusa.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Citat:
Kaj pa kaj takega ? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4759150&show=1

Niso dragi, ne žre kej pretirano, od mercedesa motor in menjalnik...

Motorji so ok, menjalnik pa ima eno veliko hibo - ni merilne palčke za olje.

Žal
uf-1.gif
Dobit jo je pa težko oz. nemogoče.

Ali ima menjalnik sploh puščeno mesto za montažo? Ali pride kar na luknjo, kamor se natoči olje ob menjavi? Tega ne vem, ker se nisem pretirano poglabljal v dizle, sem iskal izključno bencinarja, na te informacije pa sem naletel sproti.

Pride kar na luknjo, ni za montirat.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Če pravš da bi imel sam do zidance, brez luksuza, zakaj potlej ne vzameš kakšno Lado Nivo
tongue-1.gif
, al pa kak Pajero,...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik flip pravi:
4runner ?

Pa si ti sploh pogledal podatke o Toyoti 4 Runner
Letnik 10/1995 (oktobra bo avto star 16 let)
prevoženih ima 322.000 km
Cena pa 8.500 €

Pa probaj tak avto s tako ceno dati na avto.net. Boš deležen vsega slabega in proglašen za neuravnovešenca. Ampak kar je v tujini je zlata vredno doma pa je itak samo gnoj.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Če pravš da bi imel sam do zidance, brez luksuza, zakaj potlej ne vzameš kakšno Lado Nivo
tongue-1.gif
, al pa kak Pajero,...

Pa ne samo do zidance, tudi familijo na kakšen izlet pelat
smile-1.gif
Pajerote sem pa že malo gledal ja, samo taki kleni terenci so za moj proračun že vsi dobro zmahani...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Dal sem samo primer, ni se treba razburjat.

Saj se ne razburjam. Čudno mi je edino, da ponujaš nekomu, ki hoče izrecno velikega bencinarja ponujaš zjahanega dizla za ogromen denar. Pa če tudi je samo primer.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Dal sem prvega 4runnerja, ki mi je prišel pod prste, niti nisem gledal kak motor ma not. Sicer pa, če se gre za nek avto za prosti čas, mislim da je bolj kot letnik in podatki na papirju, važno dejansko stanje? Verjetno pa da za 5k ne moreš pričakovat top ohranjenga terenca z V8 benz motorjem, pa še nove kramparce gor?

Link z mobile.de sm dal pa zato, ker na avto.net takega ni, če te je to toliko zbodlo, da je iz nemčije.

Nazadnje urejeno: