jeep cherokee 3.7

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mudel. Malo OFF ampak,.. Ti moreš dejansko žensko vprašat če lahko ta pa ta avto kupiš?

Vprašat res ne rabim, sem pa dovolj star, da cenim red pri bajti pa reden seks
tongue-1.gif

Ko boš zrasel in se zresnil boš vedel o čem govorim. Bosanska varianta ne pali več.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj pa kak chevrolet suburban? Mislim velik je, ce je to neka posebna zahteva =)

Mislim, to je itak prvo kar mi pade na pamet
cool-1.gif
Samo je pa pošteno povedano itak prevelik pa prevelik eksot je... Ne bi bil rad zgubljen pol pri servisiranju.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja zakon mi je, ampak spet prevelik eksot in predrag. Iz cherokeeja na tole se mi zdi kar hud preskok
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mudel. Malo OFF ampak,.. Ti moreš dejansko žensko vprašat če lahko ta pa ta avto kupiš?

Vprašat res ne rabim, sem pa dovolj star, da cenim red pri bajti pa reden seks
tongue-1.gif

Pa negre se za bosanski red. Nevem, moja si lahko kupi ravno kaj ji paše, pa če privleče hjusunga, loganco, younameit,
resnično mi je vseeno kaj bo vozla. Pa makar je korejec ki ga ne prebavljam, njen izbor, ona bo vozla, njo bodo čudno gledli,
nevem, na pamet mi ne pade da bi ji rekel "tega pa si neboš kupla ker je grd", ok, povedal ji bom da je grd kot sto mater ob enem
pa ji zaželel da ji naj dobro in služi in jo varno prevaža naokoli...
Kak avto bi ji "prepovedal" kvečemu če bi kupla nekaj za kar je znano da je motor v p* in da so z avtom velike težave in stroški,
pa še to če bi bla zaletava, pa si ga naj kupi, samo naslednji mesec ti nebom naročeval nove glave in dihtunge :D

Da meni moja prepove avto kupit, al pa me kaznuje z nekim rednim seksom in tihim tednom, je dokazala samo da ni pri pravi, ker
dela štalo okoli kosa pleha. Kot da bi mi prepovedla pit kokakolo, zato ker njej ni dobra.
stupid-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
A ti misliš da men pa baba kar reče "tega pa ne boš vozil"? Ne, ampak živiva skupaj in se skupaj odločava za večje stvari in ne bom se samo jaz vozil v avtu. Kaj je narobe, če se pol odločim za avto ki je obema všeč? Sej če bi bla baba zares tečna, bi me ubila, ko bi omenil porabo 18L :D

Pr babi pa ne gre, da te kaznuje z odpovedjo seksa. Gre samo zato, da je mirna in zadovoljna, pa potem seks sam pride. Treba je samo znat tako delat, da ona misli da ma prav. Pa dobro, se boš že naučil :D

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
da še malo jaz piskerček pristavim.. zdej če ti letnik ne predstavlja problema bi blo morda tut to za pogledat?

1. klik
2. klik

Prvi V8 je EURO porekla, drugi pa pravi ameriški V8
smile-1.gif
)

V glavnem, karkoli boš kupil,kupi tisto, kar ti je všeč... pa četudi bo kak nepredviden strošek več....
smile-1.gif
)

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ma to je preveč denarja in preveč luksuza za to kar bi se jaz vozil + še konkretn davk je zraven. Pa kdo to sploh servisira pr nas?

Cherokee mi je res tak primeren kandidat, dost simpl tehnika pa ne preveč luksuza, da mi ne bo škoda kdaj kakšen sod al pa kosilnico naložit
smile-1.gif
Infiniti je pa zlahka 2 - 3x več dinarja, pa stroški zravn tud. Lej jaz se bom peljal 1x na teden v zidanco 15km daleč, po delno zjebani cesti, od tega kak km kolovoza/makedama v hrib in pa kdaj pa kdaj na kakšen izlet. Za v štacuno pa take zadeve je pa itak šparovc pri hiši. Te luksuzne suv zadeve samo sanjam, rabim pa sigurno ne. Malih hyundai in podobnih suv zadevc pa nočem, ker to ni za dušo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Tahoe je itak legenda, isto kot suburban. Ampak sem že povedal... sanjam, ampak prehudo. Kako bom servisiral je pa tud uganka.

Bemfla nočem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Cherokee mi je res tak primeren kandidat, dost simpl tehnika pa ne preveč luksuza, da mi ne bo škoda kdaj kakšen sod al pa kosilnico naložit
smile-1.gif
Infiniti je pa zlahka 2 - 3x več dinarja, pa stroški zravn tud. Lej jaz se bom peljal 1x na teden v zidanco 15km daleč, po delno zjebani cesti, od tega kak km kolovoza/makedama v hrib in pa kdaj pa kdaj na kakšen izlet.

Da sm na tvojem mesto našparam za tacga
smile-1.gif
Jebat ga mal so dragi....ampak za dušo se splača

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4704922&show=1

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
A ti misliš da men pa baba kar reče "tega pa ne boš vozil"? Ne, ampak živiva skupaj in se skupaj odločava za večje stvari in ne bom se samo jaz vozil v avtu. Kaj je narobe, če se pol odločim za avto ki je obema všeč? Sej če bi bla baba zares tečna, bi me ubila, ko bi omenil porabo 18L :D

Pr babi pa ne gre, da te kaznuje z odpovedjo seksa. Gre samo zato, da je mirna in zadovoljna, pa potem seks sam pride. Treba je samo znat tako delat, da ona misli da ma prav. Pa dobro, se boš že naučil :D

He he ... temu pa se reče že modrost
cheer.gif

Maš čisto prav druagače!