Za v službo vozit sem prej delal 30 - 40 jurjev letno, zdaj pa v nov šiht hodim z vlakom
in clio se samo še sonči pred blokom. Zdaj pa gruntam, da bi si namislil igračko, takole za 5 jurjev letno. Nekaj za v zidanco pa za kakšen izlet. Itak sanjam o terencu, po možnosti čimvečjemu, in mi je v oko padel takle cherokee. Seveda so mi v oko padle tudi bolj brutalne in večje igrače, samo ne dobijo "dizajn" žegna lepše polovice.
No zanima me kakšne so kaj hibe takšnega cherokeeja. Vsi so avtomatiki, kar me malo skrbi. Zanima me le in samo bencinar, kar ponudbo zbije na trenutno eno samo vozilo. To da pije 15+ in je v najvišjem razredu mi je jasno in me ne briga dosti. Če bi blo prehudo bi ga eventuelno dal na plin.
Konkretno sem pa gledal takega : klik
No zanima me kakšne so kaj hibe takšnega cherokeeja. Vsi so avtomatiki, kar me malo skrbi. Zanima me le in samo bencinar, kar ponudbo zbije na trenutno eno samo vozilo. To da pije 15+ in je v najvišjem razredu mi je jasno in me ne briga dosti. Če bi blo prehudo bi ga eventuelno dal na plin.
Konkretno sem pa gledal takega : klik