Jebeni čemtrejli

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Samo nekaj mi zdaj ni jasno...

Grem vun na cigarilos okol 21.30.

Pa na nebu jasno vidim 2 špuri kot X (zelo dolgi, nevidi se konca)

Grem na pafko zdaj, pa 3 špure pošrek kot \ \ \ (še bol položno)

Sem slikal samo se vidi en qrac...

O čem se zdaj tu gre?
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.442
5.676
113
Jaz misli da so to te stvari, zaradi katerih si ti tako majhen.........posredno te "f***jo"
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.442
5.676
113
Ja in ti maš tricijeve zenice da vidiš ponoči
aplauz.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Sem iz tega foha in povem ti, da je žal vse res.. ne bi verjel, kaj vse se dodaja v gorivo
frown-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja in ti maš tricijeve zenice da vidiš ponoči
aplauz.gif
Vun bi malo šou ,proč od računalnika za kako minuto, in bi jih ti tudi vidu. No , vsaj enga ,tak ko jest.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
tudi dim iz tvojih cigarilosev dela kemtrejlse
sedaj, ko gledam skozi okno je kar nekaj teh črt in še se pojavljao. do konca dneva bo nebo kot šahovnica

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ni ga čez dobro paranojo
verjetno pa za temi kemtrejlsi stojijo kar naftne družbe in v letalsko gorivo mešajo vse dodatke za te kemtrjlse

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.081
11.187
113
ja zanalašč, sa da jebejo folk.. ker svinjarijo je dosti tezje prekrito enostavno vlit nekam

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.056
6.246
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Sem iz tega foha in povem ti, da je žal vse res.. ne bi verjel, kaj vse se dodaja v gorivo
frown-1.gif

Ok... potem pa deli tvoje spoznanje z alterjem.

Sicer je bila že dolga debata o tem tukaj na alterju, ampak včeraj mi je pa prav smešno bilo ko sem popoldne pogldedal v nebo. Bil je ravno taki vzorec, da bi lahko krišce in krožce risal. Skoraj ne moreš verjet kako natančno je bila tista mreža narisana. ... hm ... Kaj pa če je vse res
shocked-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.112
-8.793
113
ksz
Uuuuu eni spet ne verjamejo, da se pa kdaj le zgodi, da je na neki višini vlažnost okoli 100% in malo vetra
hysterical-1.gif

P.S. V resnici so imele včerej stevardese štrajk in so zanalašč skipele kofe, zato pa se je tak kadilo
grims-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
pred eno uro je še bolo kristalno jasno, samo par črt na nebu. sedaj pa so se te črte že krepko razširile
čpo mojem filajo neko varianto purpena v gprivo in ko to pride skozi izpuhe v atmosfero se kot purpen pač razširi, samo da se ne razširi samo za 3 x ampak vsaj za 50x - tak od oka
in ostaja, pa vedno novi prihajajo...
kot da bi nekdo z valarji s čisto tanki purpen po nebu štrihal

in to delajo prasci zelo prefinjeno. od vzhoda proti zahodu in od severa proti jugu. samo čaka, da jih bodo še farbali. čeprav se mi je včeraj zvečer zdelo, da jih, ker ko sem gledal proti zahodu si bli ti kemrejlsi čisto rderči
ali stojijo za tem hrčki ali pa severna koreja. po mojem pa oboji

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz ... tole je danes priletelo v moj inbox
hysterical-1.gif

Citat:
Zanima me, imate toliko korajže, da bi objavili moje posnetke Chem-trails - kemične izpuste iz letal nad Ljubljano, danes, sedaj, v tem trenutku vidim letalo, ki pušča za seboj strupene izpuste. Zaradi njih bo za vikend slabo vreme, mraz in dež, kot v preteklosti, ko se je po toplem valu ozračje temeljito ohladilo, in je strupeni dež padal na okolje! Tisti, ki to počno, bodo uničili ta svet! Zakaj umirajo čebele? Brez njih ne bo oplojevanja, brez njih ne bo hrane. Koliko je bo zraslo, bo zastrupljena, kot je zastrupljen zrak, ki ga vsi dihamo, skupaj z živalmi, ki jih vzrejamo za hrano. Nikakršni novi virusi in gripe, vse je posledica teh strupov v ozračju. Lahko da so tudi pravo okolje za viruse, kdo ve?

Ljubek "X", ki ga v zahodnem svetu pišejo za imenom v znak poljuba, v zraku pomeni POLJUB SMRTI. Vsi pristojni si zatiskajo oči pred temi kemičnimi izpusti, seveda, ker so sami odobrili to početje. Že leta opozarjam na njih, a nobenega odgovora od nikogar, ki bi zaustavil to onesnaževanje okolja in zaščitil to ubogo Zemljo. V UNESCO letu biotske raznovrstnosti 2010, in zaščite raznovrstnih rastlin in živali vas vse opozarjam še enkrat, ustavite to početje! Zakaj so klimatske ramere takšne, kot so? Zaradi človekove dejavnosti, da, izpusti avtomobilov niso nič v primerjavi z načrtnim zastrupljanjem ozračja in posledično vode, rastlin in živali. Vsi se bomo zastrupili in v bližnji prihodnosti izumrli, kot so številne civilizacije pred našo! Streznite se in ukrepajte, tisti, ki ste odogovorni za to. Kličem vas na odgovornost! Želi boste, kar sejete! Zlo! In zlo se vam bo vračalo, verjemite!

S spoštovanjem,

D**** G******* C*******