prav je da ne ustavljajo
divjaki naredijo največ nesreč hitrost in alkohol! 0.0 in POD omejitvijo pa ne bo nesreč!
divjaki naredijo največ nesreč hitrost in alkohol! 0.0 in POD omejitvijo pa ne bo nesreč!
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
prav je da ne ustavljajo
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Koliko bo dobil pa oni stari brezzobi hudic ki je delal kolono z voznjo 60 kjer naj se vozi 90 ?
Ce bi kaznovali prepocasne kretene bi bilo prehitrih veliko veliko manj.
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Baje, da zaradi tega, ker za volanom zaspiš, tudi lahko pride do konkretne nesreče.
Drugič pa bodi pameten pacijenta zrini s ceste, pa ne boš vletel v radar....Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Evo, spet me je radar cepu....V glavnem, peljem se iz Zagorja proti Litiji ...
Kako se je to zgodilo ? Vozil sem za atom, ki je vozil par kilometrov nonstop 60 kmh/ ( lep sončen dan, ura 16h ). Za njim se je nabrala kolona, jaz tretji v koloni. Torej , kot rečeno, na delu, kjer se lahko prehiteva ( 90 omejitev) pohodim gas, prehitim oba, na koncu ravnine ( kjer je omejitev 70 kmh ?!! ), me vrla kresalka slika v rit avtomobila. Slika mojega avtomobila je vidna, spodaj zmerjena(?) hitrost , 110 kmh, ni pa na sliki table 70kmh....
Se lahko na kaj sklicujem...?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Baje, da zaradi tega, ker za volanom zaspiš, tudi lahko pride do konkretne nesreče.
no, če zaspiš zaradi tega, ker nekdo pred tabo vozi počasi, potem itak nisi za na cesto...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
u bistvu kripo nimaš prav ker po tvoji logiki potem padeš v zanko: na ceste rezarvirane za motorna vozila in avtoceste se lahko vključijo vozila katera dosegajo hitrost vsaj 60km/h... in če si vidiel se dosti dvigal vozi po AC pa tudi traktorji (fast track-i)...
naj nekdo pogleda v ZVCP in pove...