Je toča komu stolkla avto?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mene je dobila toča izven Maribora, če lahko rečem temu toča? Bile so male bunkice, babje pšeno... Po avtu je tolklo ko satan vendar koliko sem na hitro pogledal moker avto ni videt posledic. Bom jutri pogledal ko bo mašin suha
smile-1.gif
Upamo na najboljše, v nasprotnem primeru bo pač trpela B kombinacija...

Lp

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
mene je danes dvakrat dobila toča. najprej v Ravnah, potem pa še v Pamečah pri Slovenj Gradcu. so bile kar velike kocke, vendar ni bilo kakšnih poškodb na avtu

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Eh, jas se za kliota 92 letnik pač nem sekiro :D

Sem samo upal da bo malo večja toča, da bi mogoče kmalu lahko kupo kaki poceni avto, ker mene nena tak fejst moti če je par lukn v strehi, samo da se jas pelam :D če pa zaraji tega dobiš avto 2-3k bolj poceni, pa zakaj ne:D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik korodani pravi:

Sem samo upal da bo malo večja toča, da bi mogoče kmalu lahko kupo kaki poceni avto, ker mene nena tak fejst moti če je par lukn v strehi, samo da se jas pelam :D če pa zaraji tega dobiš avto 2-3k bolj poceni, pa zakaj ne:D

2-3k pa neboš dobo avto ceneje, če ga je toča zbila, ti ga ličar za pol te vsote poklepa

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik korodani pravi:

2-3k pa neboš dobo avto ceneje, če ga je toča zbila, ti ga ličar za pol te vsote poklepa

Pa lahko za 2 jurja zbijem ceno, ker je cel poklepan.

B81

22. jul 2007
36.950
10.507
113
Ni blo hujšega, le ko je nastala nevihta in sem laufal na vrt dat traktor pod streho, sem s svojimi 60-imi kilami komaj do traktora prišo, skoro me je veter odneso
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz sem ga skoraj najebal, je začela neka koruza padati, pa se je pred mano hepan kar na cesti ustavil, vidlo se pa itak ni nič
bonk.gif
sama toča pa ni bila vsaj v mojem okolišu kake posebne omembe vredna.