Bom na skupno odgovoril, v službi sem kot voznik, izobrazbo imam voznik-avtomehanik...no, šraufamo pa popoldan. Samo z plačo iz službe ni mogoče preživeti meseca dosledno. Tukaj ne govorim o luksuzu, ampak če bi bila plača samo za stroške avtomobila postavljenega na cesto, položnice, hrana, letna kurjava...potem definitivno ni dovolj za normalno življenje. Je, če nimaš nobenega namena več v življenju kaj ustvarjat, če nikoli več ne vzameš kredita in na sploh, če nimaš nobenih ambicij več za nekaj več, kot samo mesečno životarjenje.
Se strinjam z Jadom, nekateri pribijajo, kakšno veliko plačo imajo, ampak dodatki so drugo. Jaz tudi naredim okoli 30km na dan za pot v službo in nazaj, nekdo jih pač naredi 100km, seveda po pri istem delu imel večjo cifro. Normalno, ampak bo za to tudi več tankal oziroma kar porabil tisto kilometrino. Pa sva na koncu na istem. Pa vseeno ne jamram, vseeno si lahk privoščim telefon, konzolo, TV..karkoli...ampak popoldan ne posedam nonstop pred računalnikom, je treba pač kje drugje zašlužit. Namesto, da si ogledano stvar kupim takoj, ko se mi zahoče, jo bom pa kupil čez mesec, dva ali pač čez pol leta. Tako pač je.