Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tko btw: prosim razloži mi , zakaj Philips potemtakem praktično vodi razvoj, zakaj letno prijavi ogromno patentov na področju videa in nenazadnje, zakaj ima Philips v seriji 9 samo dejansko tvje, ki so med najboljšimi(!) na svetu ?
Ti podatki so irelevantni...prikazuje "reliabillity&satifaction". Nikjer pa ni zavedena innovation&quality....No, vsakemu svoje...
Nevem, zakaj se razburjaš nad mano, ker sem ti samo posredoval internetno stran ankete od PC WORLDA. Tudi jaz se čudim, da je Philips pristal tako nizko.
Sicer pa kaj je Philips "bil". Spomladi je bilo rečeno, da so kompletno proizvodnjo televizorjev odkupili Kitajci. Drugače pa so naprimer za proizvodnjo LCD panelov imeli skupno tovarno z LGejem in z LGejevo tehnologijo. Za 3D TVeje pa vgrajujejo samo LGejeve panele.
Če pa gledaš, kot praviš innovation&quality, je pa naprimer LG prvi in mislim edini, ki izdeluje TVeje z osvetlevanjem ozadja v Full Nano LAD tehnologiji.
LG je prvi prešel na pasivna 3D očala. In čeprav se naprimer Samsung trudi na vse načine, da bi prešel na pasivno 3D tehnologijo, mu bo propadla že druga sezona.. Letos spomladi je v ta namen sklenil pogodbo s firmo RealD, pa je pred kakim dobrim mesecem vse padlo v vodo.
Čez 3 tedne bosta LG in Samsung na CES predstavila 55" OLED televizorje. Od tega LG iz lastnega razvoja, Samsung je pa kupil licenco od DuPonta. Ne verjamem, da je nakup licence bolj inovativen od lastnega razvoja.