Je ta TV ok ?

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Tomi, sma že dva
smile-1.gif

Glede Philipsa - kdo mu dobavlja panele ?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
A ni philips izjavil, da se ne bo šel več tega trga in da bo prodal proizvodnjo vseh TVjev kitajcem?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Kaj izjavi kolega, ko pride na obisk in vidi mojega G30? uuuuu kaka lepa slika
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.536
9.794
113
40
MB
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Kaj izjavi kolega, ko pride na obisk in vidi mojega G30? uuuuu kaka lepa slika
grin1.gif

panasonic je kul, ampak žal, vsaj za mene ko sem kupoval ni predstavljal najboljše vrednosti, za 2x cene bi dobil boljšo sliko na kablski pa še kaka malenkost ... pa par palcev manjši bi bil ... enostavno no go
grin1.gif

smo pa malo zatavali od originalne teme ... jaz bi vsekakor vzel full hd tv, ne tak ko eni tu pišejo
bonk.gif

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tko btw: prosim razloži mi , zakaj Philips potemtakem praktično vodi razvoj, zakaj letno prijavi ogromno patentov na področju videa in nenazadnje, zakaj ima Philips v seriji 9 samo dejansko tvje, ki so med najboljšimi(!) na svetu ?

Ti podatki so irelevantni...prikazuje "reliabillity&satifaction". Nikjer pa ni zavedena innovation&quality....No, vsakemu svoje...
Nevem, zakaj se razburjaš nad mano, ker sem ti samo posredoval internetno stran ankete od PC WORLDA. Tudi jaz se čudim, da je Philips pristal tako nizko.
Sicer pa kaj je Philips "bil". Spomladi je bilo rečeno, da so kompletno proizvodnjo televizorjev odkupili Kitajci. Drugače pa so naprimer za proizvodnjo LCD panelov imeli skupno tovarno z LGejem in z LGejevo tehnologijo. Za 3D TVeje pa vgrajujejo samo LGejeve panele.
Če pa gledaš, kot praviš innovation&quality, je pa naprimer LG prvi in mislim edini, ki izdeluje TVeje z osvetlevanjem ozadja v Full Nano LAD tehnologiji.
LG je prvi prešel na pasivna 3D očala. In čeprav se naprimer Samsung trudi na vse načine, da bi prešel na pasivno 3D tehnologijo, mu bo propadla že druga sezona.. Letos spomladi je v ta namen sklenil pogodbo s firmo RealD, pa je pred kakim dobrim mesecem vse padlo v vodo.
Čez 3 tedne bosta LG in Samsung na CES predstavila 55" OLED televizorje. Od tega LG iz lastnega razvoja, Samsung je pa kupil licenco od DuPonta. Ne verjamem, da je nakup licence bolj inovativen od lastnega razvoja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.603
6.681
113
pri taščici
LG prestavlja na telmachu 3-5s med kanali. Srat me prime. Crt je letel ko sus.
Ce bi danes se enkrat kupoval bi probal narediti primerjavo s kako hd ready pani plasmo ali kaj podobnega. TV itak se nekaj casa ne bo full hd, vsaj ne slovenski, tuje moras pa itak dodatno placat. In nekdo ki gleda se crt, mu je to spanska vas.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.754
801
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce bi danes se enkrat kupoval bi probal narediti primerjavo s kako hd ready pani plasmo ali kaj podobnega. TV itak se nekaj casa ne bo full hd, vsaj ne slovenski, tuje moras pa itak dodatno placat. In nekdo ki gleda se crt, mu je to spanska vas.

Samo preklapljanje med programi, ni odvisno od TV-ja, ampak od kartice. Dajte si to že enkrat dopovedat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.603
6.681
113
pri taščici
Se posipam. Nekoc ste tu pisali da je lg med pocasnejsimi. In vceraj na bolsjaku me je ze skoraj imelo da bi kupil crt in "senkal" lcd. Sicer pa se moram navadit na EPG, potem bo manj prestavljanja med reklami. No pa telemach bi lahko dodelal EPG. Velikokrat je pol praznega. Na siolu tega ne opazam.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Samo preklapljanje med programi, ni odvisno od TV-ja, ampak od kartice. Dajte si to že enkrat dopovedat.
delno je to res. za zamik sta cca 40:60 kriva tv:kartica...

lp