Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Hja.. Kakor koli obrnemo, bi bilo najbolje, da je bila nesreča in ne teroristično dejanje...
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Hja.. Kakor koli obrnemo, bi bilo najbolje, da je bila nesreča in ne teroristično dejanje...
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Tehnični detajl od maja letos:
Kako to preživi reden pregled ali podpis kapetana za sprejem letala pa ne vem. Jaz takega letala ne bi prevzel, saj ni razvidno, ali gre za umazanijo, korozijo hidravličnega olja ali strukturalen defekt.
Lahko pa tudi fsb ce doma potrebujejo opravicilo za ppsredovanje v siriji. Da znajo kak svoj blok v luft spustit je ze dolgo znanoCitat:
Uporabnik Katunga pravi:
jaz sem bil takoj za dejanje ISIS, tako, da zadaj vsekakor ne, preveč naprej, da.
jaz sem na letališče v Capetownu prišel s plastenko vode. varnostnik pri skenerju mi je rekel, da s plastensko ne smem na letalo. ko sem ga vprašal, kam dam plastenko, je rekel, naj jo vržem v smeti, preden se bom vkrcal na letalo in me spustil naprejCitat:
Uporabnik PIC pravi:
Mene ne bi presenetilo. Varnost na teh letališčih je nikakva, prav tako po celi Aziji ipd.
V Bangkoku je model v vrsti pred mano v ročni prtljagi, vsem na očeh tovoril ŽIVO KAČO, prišel je čisto do boarding vrat (mimo skenerja, mimo imigracije, mimo pregleda kart ipd)., potem pa sem popizdil in zadevo prijavil osebju in so mu zadevo končno odvzeli.
LP,
PIC