Ne morem ti pomagati pri vprašanju, ampak s pritiskom perem kolesi(cestno in gorsko) že več kot 5 let, pa imata obe še vse prve ležeje.
Pa vrtijo se tudida neboš rekel da so piknjeni.
Perem pa izključno od zgoraj navzdol in nikoli od strani.
Lp
Vidim pa pogosto, da kdo s tem kolo umiva.Ki pa ni namenjeno pranju, temveč dolivanju v vozila.
Cev za vodo na vsaki pumpi. Jaz skozi tako perem bicikl.Ne rabim ravno cevi kot cevi, rabim plac za pranje bicikla, kjer bi imel navadno cev. Strajfix nix gut, prevec pritiska pa voda zaide kamor ne bi smela, ceprav eni to pocnejo vseeno, jaz pa ne bi. Bi ga opral z minimalnim curkom.
Cev za vodo na vsaki pumpi. Jaz skozi tako perem bicikl.
wap z nastavljivim pritiskom... Sam mam enega iz Lidla se mi zdi (ali Hofer) in je na najmanjši jakosti prav šibak curek. Ampak gre umazanija ravno lepo dol.
V bloku se psa, bicikl, felne od avta, ... pere v bani ali tušu v kopalnici.Ja in kako bo nekdo v bloku uporabljal to? Ravno to je smisel te teme.
lahko se s sixpackom oglasi pri meni in s cevjo opere kolo na dvorišču. sixpack pa po opravljenem delu spijeva skupajJa in kako bo nekdo v bloku uporabljal to? Ravno to je smisel te teme.