Citat:
Uporabnik jurga pravi:
ti priporočam hidropak ki ga kupiš v obi,bauhaus,jager
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ne potrebuješ zraven še tlačne posode.
Zgolj pumpo. Ko rabiš vodo jo vklopiš in zalivaš. Ko je ne rabiš izklopiš.
Cenovni rang črpalke, ki jo ti rabiš je 50 do 70 eur (600 do 800 W).
Citat:
Uporabnik Rossoner pravi:
tnx
Če se ti ga da vsake 2 meseca dol jemat in pošiljat na servis, pa čakat več kot 1 mesec na drugega, potem kar izvoli ...Da izkoristim temo.
A ima kdo hidropak Parkside iz Lidla??? 149,99€
Da mal pove, kak je zadovoljen
Pol leta ti ne bo zdržala brez okvare. Probaj, pa poročaj ob prvi okvari ... zadeva ni nič posebnega, razen da je totalno nezanesljiva, 99% sem prepričan, da boš v treh letih enkrat imel dovolj in zahteval denar nazaj, če boš našel račun.In kaj si zdej odgovoru?
Povej kaj je z njimi narobe, v čem imajo težave vsake dva meseca, .....itd.
Imam marsikaj iz Lidla, tudi hidropak je bil, pa sem po dveh menjaval zahteval kupnino. Še do predlani je potekalo glede reklamacij vse gladko in sem v nekaj dneh dobil nov izdelek. Od lani naprej je katastrofa, ker očitno namerno čakajo, da ti novi izdelek pošljejo 39.dan reklamacije.jo imaš? si jo imel? Na osnovi česa ti to veš? ...Al sam zato ker je iz Lidla?
Imam marsikaj iz Lidla, tudi hidropak je bil, pa sem po dveh menjaval zahteval kupnino. Še do predlani je potekalo glede reklamacij vse gladko in sem v nekaj dneh dobil nov izdelek. Od lani naprej je katastrofa, ker očitno namerno čakajo, da ti novi izdelek pošljejo 39.dan reklamacije.
Ravno čakam od 4.6.2020 kosilnico na nitko, ki ni opravila niti 20m2 košnje. Od 8.6.2020 čakam na brusilec sten, ki je že tretjič v reklamaciji (prvi je delal pol ure, drugega pa so mi 39. dan reklamacije poslali nedelujočega). Denarja zaenkrat nočejo vrniti.