Japonci kopirajo Evropejce...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ti si predvidevam da stestiral vse omenjene modele, na vseh možnih terenih in podajaš objektivne ocene?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To ne, ampak Golf je še zmeraj zakon.
hysterical-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ti si predvidevam da stestiral vse omenjene modele, na vseh možnih terenih in podajaš objektivne ocene?

Ne ocitno si jih ti, jaz sem vsaj ze precejkrat videl konstrukcijo podvozja pri avtih ki jih omenjas.
Najbolj smesne so pa izjave kako je poltoga prema boljsa od posamicnega obese na Golfu.
Poltoga je sicer zelo solidna, vendar ima zaradi zasnove toliko pomanjklivosti da se jih ne da odpravit z nevemkako izvedbo

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Saj nobeden ni rekel da je poltoga prema boljša od posamične, pač eni znajo sestavit avto na poltogi zadnji premi tako da se še vedno pelje izredno dobro in dostikrat bolje od kakega s posamičnimi vodili.
Vsi po vrsti preveč gledate na to, pa verjamete vsemu kar piše. Saj potem pa na posamični premi dajejo gor stabilizator da povezuje obe strani in prenaša gibanje v določenem procentu na drugo stran, hehe pa to je poltoga prema "znala" sama.

Seveda ima multilink ogromno prednosti, ampak mora biti s tem namenom na avtuin ne samo zaradi boljše prodaje.

Itak mamo pa na fwd avtih zadnjo premo in kolesa samo zato da se avspuh pa odbijač po tleh ne vlečeta
hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Ne ocitno si jih ti, jaz sem vsaj ze precejkrat videl konstrukcijo podvozja pri avtih ki jih omenjas.
Najbolj smesne so pa izjave kako je poltoga prema boljsa od posamicnega obese na Golfu.
Poltoga je sicer zelo solidna, vendar ima zaradi zasnove toliko pomanjklivosti da se jih ne da odpravit z nevemkako izvedbo

LOL
bonk.gif

ravno point je bil v tem da ima poltoga pomankljivosti in da je civic z poltogo premo na vseh testih dobil boljšo oceno za lego od G5 ki ima posamične obese.pa če se ne motim ima G6 ponovem/postarem zopet poltogo premo in s tem večji prtljažni prostor ter cenejšo izdelavo.ampak golf je boljši ker je golf
rolleyes-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

LOL
bonk.gif

ravno point je bil v tem da ima poltoga pomankljivosti in da je civic z poltogo premo na vseh testih dobil boljšo oceno za lego od G5 ki ima posamične obese.pa če se ne motim ima G6 ponovem/postarem zopet poltogo premo in s tem večji prtljažni prostor ter cenejšo izdelavo.ampak golf je boljši ker je golf
rolleyes-1.gif

A ni malo obratno, pri Golf V vs Golf VI glede zadnjega podvozja mislim
tongue-1.gif

Koliko sem videl test med Golf VI GTi vs Type-R, ga golf konkretno nascije na krog.
smirk-1.gif