JAO JAO JAO

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
http://24ur.com/novice/crna-kronika/15-letnik-povzrocil-prometno-nesreco.html

sej ne vem ali naj se jokam ali smejem...ali pa naj me boli [censored] za to pofukano državo in sistem, ki ne zna v red spraviti nekaj 100.000 voznikov na cesti. Kaj bi bilo če bila Slovenija ne vem 10 mio folka in 5x več vozil itd?

kam to pelje?

Starši, vse ste krivi vi in samo vi. Da sem jaz sodnik, bi starše tega 15 letnika dal na giljotino! KER JE MORILEC! Da ne znajo starši vzgajat svojih otrok ja fak.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Bognedaj da bi se nekateri privezali v avtu, si raje luknjo v koleno zvrta.
crazy1.gif
Mulc pa verjetno kak stari znanec policije.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Še več slik te drhali

Če bi ti njim psa zbil, bi se isto zbral, pa te tud pretepli, če ne bi hotel plačat!

Poglej jih zdej barabe, kako so mirni! Kje ste Novomeščani
jezen.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
pa še to! Tile naši, Dolenjski, to niso Romi, ampak so navadni CIGANI!

Romi so tisti v Prekmurju, ki so normalni in civilizirani! To pr nas je pa navadna lopovska morilska drhal!

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Zdejle ti bojo Alter Gandiji razložli, da morš bit strpen do ubogih, zatiranih cigotov, ane Tinker, PNG...
rolleyes-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
To je del njihove kulture.
Verjemi, da mu že kupujejo vilo v centru Lj in novega mercedesa.
smirk-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Sem mel najbrž več srečanj z cigoti kot pa tisti, ki bi mi pridigali o strpnosti! Tud ponavadi so najbolj pametni ljudje, ki cigota vidijo sam na televiziji ko jokajo kakšna krivica se jim dogaja (s tem da je razlog da so sploh na TV ta, da so oni eno pizdarijo nardili)

Moji babici, preprosti kmečki ženici, so pršli do nje in ženski, stari čez 80 let, ki komaj pride na tisto njivo ter pobere tistih nekaj glav solate le-to vzeli! Cigo rekel da jo bo pretepel, če je ne bo dala
10.gif

Ej, če bi nekoga iz moje familije takole zbil Cigo, bi naslednji dan o meni brali v časopisih! Zakaj? Zato ker ne bosta policija in sodnija nič naredila, jaz pa bi
10.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
mulc je kao huje poškodovan. da bog da da crkne drhal ciganska.
(na, zj me pa kamenjejte).. koji ku*ac u lajfu mi ni na pamet pršlo it na cesto brez izpita, kwa šele pr 15ih avto ukrast. pa še človeka med potjo ubit. sj an. malenkost. jebesh to.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Tist moment ko so se vsti tam zbrali, bi lepo morali policisti odstraniti vse resevalce, se postaviti v vrsto in spustit en refal, tko 1000 metkov.... Mir bi zavladu takoj.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
zvečer sem bil v mestu, slišal rešilce in gasilce. Zjutraj prebral kaj je blo...

Če bi bil včeraj jaz tam, lastoročno bi to bando razgnal
10.gif
Tele zadeve me pa full pogrejejo! Zdaj pa sam če še zvem, da katero od teh punc poznam ...

Oni nimajo spoštovanja do nas, jaz ga nimam do njih!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, kaki nestrpnezi se tuki javljajo,

kot, da bibla to edina nesreca v SLO v zadnjih letih

pravim, pred zakonom je potrebno fse enako obravnavat,
ne odobravam pa linca, ki ga nad manjsinami izvajajo nekateri nestrpnezi, ki vbistvu dokazujejo, da so na zelo niskem nivoju dojemanja sveta v katerem sobiva celotna nasa populacija

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Potem pa naj se cigane obravnava pred zakonom kot vse ostale državljane. Ne pa da se jim gleda čez prste, ker so "božčki" in manjšina
bonk.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pravim, pred zakonom je potrebno fse enako obravnavat,

Se popolnoma strinjam! S tem da so iz ne vem katerega razloga cigani v Sloveniji iz tega izvzeti, oz očitno nad zakonom!

Nadaljevanje tvoje trditve je posledica tega!!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Dej ne seri EVROKRAT....ko bodo sodili prekletim ciganom, ki cel lajf samo kradejo.......bom tiho.

Sem poznal nekaj ciganov, še kle v Kranju jih je dosti. TO SAMO KRADEJO IN NIČ DRUGEGA