Janši narisali brke in mu nataknili kolar

Ali bo Janša sfural mandat do konca?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tole z dedovanjem je resnično malo tko tko. Konec koncev so ravno zaradi dedovanja uvedli celibat, v desetem stoletju, če se prav spomnim. Edini namen celibata je točno to, da duhovniki ne bi mogli imeti zakonitih dedičev, ki bi dedovalo po njih in je vse, kar je za življenja pridobil, avtomatično prešlo v last cerkve.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sami kvazi liberalci, svobodnjaki, ja sveda, vsi vi ste fašistokomunisti!
A lahko z malo več šlifa? Pustmo fašiste, naciste, komuniste in ostalo gamad, da se z njimi ukvarjajo zgodovinarji in če je treba sodniki.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Prej sem nekje pisal, da iVanu in ostalim propaganda šepa. Na področju pripadnosti so očitno eksperti, divide et impera jim gre kot po maslu.

Spet je tri strani krega okoli oslove sence.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
O še en kvazi vernik! Sam si ne zatiskam oči, tudi duhovnikom povem kar se jim za gre, tako da nisem tipičen hinavski vernik kot si bil ti in tebi podobni! Vem za nekaj primerov kako so prišli do premoženja in to sem tudi napisal, če bogat folk brez otrok da Cerkvi, kaj te to moti? Bistvo so Evangeliji!
Take hinkote kot si ti ne rabimo, upam da imaš toliko jajc in to tudi poveš duhovniku, ne greš tistih 2x k SV.Maši, saj take ne rabimo!

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.726
166
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
O še en kvazi vernik! Sam si ne zatiskam oči, tudi duhovnikom povem kar se jim za gre, tako da nisem tipičen hinavski vernik kot si bil ti in tebi podobni! Vem za nekaj primerov kako so prišli do premoženja in to sem tudi napisal, če bogat folk brez otrok da Cerkvi, kaj te to moti? Bistvo so Evangeliji!
Take hinkote kot si ti ne rabimo, upam da imaš toliko jajc in to tudi poveš duhovniku, ne greš tistih 2x k SV.Maši, saj take ne rabimo!

Če si tole odgovoril meni, naj ti povem, da nisem kvazi vernik, pač pa, da sploh nisem vernik (niti kvazi). Bil sem, sedaj pa že nekaj let več ne verjamem v nič od teh kvazi zadev

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
ksz

5 strani neumnosti, zaradi katerih se prepucavate v vseh približno političnih temah, nikjer pa slike velikega vodje z brkami... naj nekdo to posta gor, če je že v naslovu!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Sploh ne vem kaj se oglašaš v čveku, dobro veš da se tukaj samo drk. en druzga? Pojdi na kolo pa boš imel ljubi mir!

Škoda ker tisto nedeljo nisi mogel na pijačo! Boš pa drugič častil!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj kvazi, kaj pa če je hodil k maši zaradi ljubega miru (da ga ni fort z gajžlo). Potem mu daš takoj še nalepko, da je hinavski, dost pogumno in samovšečno.
A sem jaz tut kvazi in hinavski, ker imam par zakramentov, nekajkrat sem bil pri maši, samo zato, da sem babici naredil veselje, ker ji je to veliko pomenilo in ker poznam sveto pismo bolje od marsikaterega vernika?

Če bi rekel, da si ti butl, ker imaš pri svojih letih namišlenega prijatelja, bi me oplajbal, da bi bilo veselje.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
To moraš v metafori si predstavljat....

ena je dala svoje "morje" narazen in vsi židi so notri pri(šli).

krko

Guru
5. sep 2010
2.793
1.483
113
slika600x34013334413797.jpg

slika600x34013334413587.jpg

vir: Žurnal24

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.212
16.499
113
ja a ne vidiš da mu je očitno dost do anarhije, boli ga kita za fasado
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Zmejenu.
Itak bom en teden samo na juhcah in kakšnem perčku za moč. Bemti farške praznike, spet bi treba žret do onemoglosti.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno: