Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
a ne bojo sprejeli interventnega zakona?
Zakaj misliš, da noče nobena vlada narediti pravičnega obdavčevanja nepremičnin?Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
že če bi obdavčil zemljišča bi cerkev lepo plačevala![]()
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
a ne bojo sprejeli interventnega zakona?
dokler ne bo res kaj narejeno v to smer so vse samo govorice![]()
Se strinjam skoraj v celoti. Zanima me, kakšno je razmerje cerkev - borci in cerkev umetniki. Samo toliko, da pragmatično ugotovimo, koliko nas košta delo vseh upletenih za sprejem enega ali drugega zakona (spremembe) in kolikšen bi bil na koncu izplen. Borcev je samo še peščica, vseeno majo čist preveč privilegijev, se strinjam, umetnikom se itak samo prispevke plačuje in jih je po zadnjem štetju manj kot cerkvenih mož z enakimi privilegiji. Klinc, treba je bit neizprosen in dat številke na mizo.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj naj plačujejo, vse davke so plačali že stem ko so morali plačati davek na dedovanje, vse kar imajo so jim ljudje podarili! Borce pozabljate in njihove velike penzije, pa umetnike?
Meni je mati tudi podarila gozd, bajto, vikend na morju, ajde, tisti vikend v goricah sem si sam prislužil… Zdej me pa zanima, zakaj bi moral jaz (če bo sprejet) davek od nepremičnin plačevat, cerkvi pa ji ga ne bi bilo treba. V čem je drugačna od mene?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj naj plačujejo, vse davke so plačali že stem ko so morali plačati davek na dedovanje, vse kar imajo so jim ljudje podarili!
Čakamo predloge od tebe, kako povečat zaposlenost ob takšnem parazitskem javnem sektorju.Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
vsi govorite kje rezat pa kje šparat pa komu pobrat.nihče vključno z vlado ne govori kako ustvarit kako dobit in zmanjšati število nezaposlenih.če bi nezaposlenost prepolovili ne potrebujemo nobenega ukrepa.me znaima kaj se bo zgodilo ko tudi rezati in jemati ne bo več možno
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
vsi govorite kje rezat pa kje šparat pa komu pobrat.nihče vključno z vlado ne govori kako ustvarit kako dobit in zmanjšati število nezaposlenih.če bi nezaposlenost prepolovili ne potrebujemo nobenega ukrepa.me znaima kaj se bo zgodilo ko tudi rezati in jemati ne bo več možno
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Svetovalec je obljubil, da bo svetoval zastonj, potem pa iznenada račun za več kot pol milijona evrčkov.![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj naj plačujejo, vse davke so plačali že stem ko so morali plačati davek na dedovanje, vse kar imajo so jim ljudje podarili! Borce pozabljate in njihove velike penzije, pa umetnike?
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kam boš dal odpuščene? Na zavod, da bodo dobivali podporo?