Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Aja kar se pa direktorjev tiče - pa to velja za vse panoge - če dela dobro, če nima izgube, zarad mene če ima 100.000 plače. Če pa je slab direktor in uničuje firmo, potem si zasluži zapor in ne plačo.
LP
![aplauz.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/aplauz.gif)
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Aja kar se pa direktorjev tiče - pa to velja za vse panoge - če dela dobro, če nima izgube, zarad mene če ima 100.000 plače. Če pa je slab direktor in uničuje firmo, potem si zasluži zapor in ne plačo.
LP
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No pa si povedal bistvo! Drgač pa prihaja iz BV najstarejša pa je Armensko-Katoliška Cerkev, ja oni so Katoliki s svojim Patriarhom, oni priznavajo Papeža in so tudi v dobrih odnosih. Zato so za mene Armenci najlubši narod tam na Vzhodu, saj so največ pretrpeli s strani muslijev vendar so jim konec 80 lepo vrnili!
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Če te že zanima - naš direktor je zdravnik, ki dela v svoji ambulanti od 7.00 do 14.00 od 14.00 do 15.00 je pa direktor v svoji pisarni
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Če te že zanima - naš direktor je zdravnik, ki dela v svoji ambulanti od 7.00 do 14.00 od 14.00 do 15.00 je pa direktor v svoji pisarni
kar je tudi eden od rezlogov za zanic stanje v zdravstvu. Direktor ne more bit direktor samo eno uro na dan (in tudi samo 8 ne), in direktor naj bo dober manager, ne pa zdravnik (razen ce je slucajno oboje)
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
kar je tudi eden od rezlogov za zanic stanje v zdravstvu. Direktor ne more bit direktor samo eno uro na dan (in tudi samo 8 ne), in direktor naj bo dober manager, ne pa zdravnik (razen ce je slucajno oboje)
Citat:
Uporabnik softi pravi:
oæel bit rata
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Zaenkrat vse laufa, nimamo izgube smo na ničli, kar je tudi bistvo javnega zavoda![]()
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
oæel bit rataproti kateremu pa? še akrat,ko je bi" rat", se ni ni nič vedelo, kaj bo..še manj Janša in priskledniki![]()
mi pa kot ovce![]()