Janševiku Erlahu se lahko tresejo hlače

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
So še gor, samo ti jih ne vidiš, 'irec' pa ni na tekioæem z info.

A gremo sedaj na erlaha in njegovo pisanje ali pa te moram spet spraviti v jok?
confused-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Telek, ti še marsikaj drugega ne veš. Tudi tega ne, da so v zdravstvu ljudje, ki ti lahko pomagajo pri tvojem stanju.
cool-1.gif
Ker vemo, da govoriš iz lastnih izkušenj in ker nekega napredka ni zaznati, dvomim, da ti ljudje lahko pomagajo vsakomur. Ti sam si živ dokaz, da so nekateri prizadeti nepovratno.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja , zato pa poglej sporočilo v temi o đamiji.....kdo že je budala ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Toliko bolj žalostno zate. Jaz sem na svojem že kar nekaj æasa, Robertov vir paæ ni posebej verodostojen.
evil.gif

Rdeče radiatorje sem tudi jaz videl na fotkah.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Potem pa potrebuješ pregled pri okulistu, saj imaš težave z razpoznavanjem barv. Kot drugo, včeraj je bilo pese pred lonæeno peæjo in po tvoji logiki ima moja mama lonæeno peæ?
confused-1.gif

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jaz recimo Janeza Janše vseeno ne bi postavljal v tako družbo, saj je bil že večkrat v pozicijah z veliko mero moči, pa se ni zgodilo nič drastičnega, vsekako pa (močnejše) neobsojanje takih pojavov oziroma celo tiha podpora meče slabo luč na celo stranko.

Ko je bil Z. Jelinčič Plemenski še politično aktiven, so take sorte ekstremisti sledili njemu.
Na njihov račun je skoraj dvajset let vlekel solidno poslansko plačo.
Nekateri pravijo, da je bil nastavljen s strani sil kontinuitete, da bi pritegnil tiste bolj ekstremne desničarje pod svoje okrilje in se delal, da je njihov.
Ko si je nagrabil dovolj za lagoden penzion, so si njegove ovce našle novega pastirja - J. Janšo in SDS.

Verjamem, da se v SDS tu in tam najde kakšen inteligenten član (npr. Žiga Turk, pa Romana Jordan Cizelj...) - taki si po mojem ob izpadih Erlaha, suzice in podobnih mislijo: "Pa kaj jaz delam med temi bebci!"

Ljubljeni vodja pa ve, da so tudi to njegovi volilci in da jih ni tako malo, zato ne bo čivknil ničesar proti njim.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
To s peæjo je bil zgolj primer, da ti pokažem, kako zgrešen je tvoj način razmišljanja/sklepanja...mb šola pač
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To napiše nekdo,ki je študiral do 30. leta na flanc faksu,kjer levičarjem delijo diplome
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jaz recimo Janeza Janše vseeno ne bi postavljal v tako družbo, saj je bil že večkrat v pozicijah z veliko mero moči, pa se ni zgodilo nič drastičnega, vsekako pa (močnejše) neobsojanje takih pojavov oziroma celo tiha podpora meče slabo luč na celo stranko.

Ko je bil Z. Jelinčič Plemenski še politično aktiven, so take sorte ekstremisti sledili njemu.
Na njihov račun je skoraj dvajset let vlekel solidno poslansko plačo.
Nekateri pravijo, da je bil nastavljen s strani sil kontinuitete, da bi pritegnil tiste bolj ekstremne desničarje pod svoje okrilje in se delal, da je njihov.
Ko si je nagrabil dovolj za lagoden penzion, so si njegove ovce našle novega pastirja - J. Janšo in SDS.

Verjamem, da se v SDS tu in tam najde kakšen inteligenten član (npr. Žiga Turk, pa Romana Jordan Cizelj...) - taki si po mojem ob izpadih Erlaha, suzice in podobnih mislijo: "Pa kaj jaz delam med temi bebci!"

Ljubljeni vodja pa ve, da so tudi to njegovi volilci in da jih ni tako malo, zato ne bo čivknil ničesar proti njim.

Mogoče jih je kakšen procent. Zanimivo, da ne skačete ko razni žižki, makarovička, , turnšek in podobni kličejo na pogrom nad drugače mislečimi Slovenci, jih žalijo na vsakem koraku. Zakaj ne skačeš ob zavajanju katerega mi plačujemo na rtvslo? Tam notri razne ksenje, eriki, igorji, marceli, delajo proti vsem kateri se ne strinjajo z njihovo politiko.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Ja res no, a ni nikomur jasno?

Imigrant u kutiji za užinu švercao 30 kalašnjikova, 12 raketnih bacača, 8 pancirki, kašikaru i senf

Še prevod:
Imigrant v škatli za malico švercal 30 kalašnikovih, 12 raketnih metalcev, 8 oklepnikov, bombo in gorčico.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Brez skrbi, da je marsikomu jasno. In to to tako jasno, da je izpod časti se sploh oglašat.
Memgrede; sindikat teroristov in njihova frustracija pa ni zapela za uč?
cheer.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Ja, za vsak slučaj. Na vsake toliko časa preverim al' sem nor jaz al' vsi ostali
redface-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ker se levičarji komunisti tako "dobrodušno" prilizujejo in zavzemajo za pravice migrantov, je postalo kristalno jasno, da tile migranti, ki bodo in so že prišli v slovenijo, bodo čez čas spet štihna in zvesta leva volilna baza slovenskih komunistov zločincev borčevskih penzionistov in ostalih komunističnih dolgoletnih privilegirancev. Komunisti so spet zavohali priliko izvolitve v teh migrantih.
Dodatna komunistična volina baza v skupini kjer so že izbrisani, homoseksualci lezbijke, cigani romi.......migranti....
Moram reč, kar lepa druščina, ki na volitvah, slovenski levici prinaša volilni uspeh in ki odloča o usodi slovenije in slovencev.