I
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Skrajnež je, ki bi verjetno streljal, če bi imel oblast.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vidiš, naslov je o hlačaš, ti pa pišeš o krilu.
Kdaj se boš odtrgal od maminega krila?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vidiš, naslov je o hlačaš, ti pa pišeš o krilu.
Kdaj se boš odtrgal od maminega krila?
To napiše oseba, ki ji je mamica financirala tako rekoæ vse?
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Skrajnež je, ki bi verjetno streljal, če bi imel oblast.
Verjetno res ja. Saj problem raznih naslinih držav je ravno v tem, da pridejo taki na oblast oziroma dobijo moč. Razni "prostovoljci" ki so med vojno delali največje svinjarije po bosni in hrvaški so najbolj rekrutirali ravno med takimi (arkanovci, razne hrvaške bande, v manjši meri tudi muslimani).
Jaz recimo Janeza Janše vseeno ne bi postavljal v tako družbo, saj je bil že večkrat v pozicijah z veliko mero moči, pa se ni zgodilo nič drastičnega, vsekako pa (močnejše) neobsojanje takih pojavov oziroma celo tiha podpora meče slabo luč na celo stranko.
Zdaj, lahko si o prejšnjem sistemu mislimo kar si hočemo, a dejstvo je da so take zadeve na veliko učili ravno v kumrovcu (kdor ni z nami je proti nam oziroma sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj). Da ne bo pomote: niti američani z svojim podpiranjem raznim režimov, z katerimi niso imeli nič skupnega razen tega da so imeli istega sovražnika - rusijo - niso nič boljši. Vseeno pa to ni prav.
A po tvoje so vsi diplomanti kumvrovške pralnice možganov leta 1991 kar izpuhteli v zrak.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Problem je ideologija, ki jo širi SDS in tako privabi v vrste skrajneže, ki so pripravljeni tudi na radikalne poteze.
Jaz ne vem, kaj so v Kumrovcu učili, mislim, da leta 2015 pogrevati Kumrovfške šole in zgodbe, ni več aktualno, a ne?
Eno je, ko malo provociraš, greš preko meje črnega humora, drugo pa je, ko misliš resno.
Tip je celo katolik in bi kar streljal na civile pred mejo.
Bolan v glavi po moje.
Njega nekako ne vidim našemljenega v peterokrako kako se klanja pred podobo pedofilskega trinoga broza. A če ti praviš, potem bo že držalo.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Niso izpuhteli, še zdaleč- eden še sedaj vodi ( nezamenljivo) stranko tepcev in zdaleč prekaša svoje učitelje.