janez poslal pripadnike paravomo nad jorasa?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
dajmo si nalit cistega vina. Pa ce bos za trenutek skusal ne trollat in bos realno pogledal.

Tip je vnaprej pobiral denar za knjigo. Napisal je da je ze natisnjena. Torej nekje je 2000 knjig za katere je ze pobranih nekaj avansov... In zdej jo on po delih objavlja? Pa dej ne sebe za bedaka promovirat no! Objavlja to kar sproti napise oz naumi. Nobene knjige ni. Ce bi bila bi jo tip prodajal in po mojem skromnem mnenju tudi prodal.

Glede pisalnega stroja: kd, ki naj bi bilo storjeno s tem pisalnim strojem je ze zastaralo. Vsaka preiskava bi bila nezakonita in poraba denarja za preiskavo nesmotrna. Ampak to je moje mnenje. Kaj so tam naredili s tem strojem ne vem. Vem pa, da je kunstelj to zelo pompozno naznanil in to naj bi bil uvod v posnetke in zadeva se je koncala kjer se je. Osebno tudi dvomim da je bil stroj kakorkoli pomemben za karkoli.

tony

Guru
23. jul 2007
9.644
1.477
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:Glede pisalnega stroja: kd, ki naj bi bilo storjeno s tem pisalnim strojem je ze zastaralo. Vsaka preiskava bi bila nezakonita in poraba denarja za preiskavo nesmotrna. Ampak to je moje mnenje. Kaj so tam naredili s tem strojem ne vem. Vem pa, da je kunstelj to zelo pompozno naznanil in to naj bi bil uvod v posnetke in zadeva se je koncala kjer se je. Osebno tudi dvomim da je bil stroj kakorkoli pomemben za karkoli.

Da se razumemo: niti slučajno nisem pravnik. Da je pa takšna preiskava nezakonita, je tudi zanimivo. Zakaj ga pa potem pred NPUjem niso postavili pred vrata?

Če bi človek imel kaj soli v glavi, bi ga odnesel na Mladino, mislim
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
ce je neko KD zastaralo se tudi pregon ne zacne oz se konca ce je ze v teku.

Saj pravim da ne vem kaj so tam poceli. Cudno je, da je zadevo sploh nesel na NPU. v casu ko so to preiskovali NPU se ni bilo ampak je depalo vas preiskovala takratna UKP Ljubljana. Kakorkoli tip je tako neverodostojen kot da bi papez delil nasvete za analni sex (pa recimo da se je drzal celibata in otroke pustil pri miru)

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
dajmo si nalit cistega vina. Pa ce bos za trenutek skusal ne trollat in bos realno pogledal.
Tip je vnaprej pobiral denar za knjigo. Napisal je da je ze natisnjena. Torej nekje je 2000 knjig za katere je ze pobranih nekaj avansov... In zdej jo on po delih objavlja? Pa dej ne sebe za bedaka promovirat no! Objavlja to kar sproti napise oz naumi. Nobene knjige ni. Ce bi bila bi jo tip prodajal in po mojem skromnem mnenju tudi prodal.
Glede pisalnega stroja: kd, ki naj bi bilo storjeno s tem pisalnim strojem je ze zastaralo. Vsaka preiskava bi bila nezakonita in poraba denarja za preiskavo nesmotrna. Ampak to je moje mnenje. Kaj so tam naredili s tem strojem ne vem. Vem pa, da je kunstelj to zelo pompozno naznanil in to naj bi bil uvod v posnetke in zadeva se je koncala kjer se je. Osebno tudi dvomim da je bil stroj kakorkoli pomemben za karkoli.
Da se nekaj najprej razumemo, ti verjemi kar hočeš, ampak tvoje prepričanje pač niso dejstva. Pika!
Kaj pa nisi preiskoval vse grožnje, ki so jih bili deležni potencialni tiskarji, da si niso upali tiskati knjige? Za kakšne prikrite metode pridobivanja informacij pa nimate od vesoljskega ministrstva odobrenih potrebnih sredstev? Ali pa imate direktive o tem kaj se sme in kaj se ne preiskati?
O "preiskavi" incidenta v Depali vasi pa nas je polno, ki imamo drugačno mnenje kot Brezigarjeva Baraba, ki je presikavo vodila eklatantno pristransko in proti nepravim osebam. V vojaški hierarhiji gre odgovornost s položajem in izdanimi ukazi. Takrat bi moral biti Janez Janša postavljen pred zid. Klik!

Ne pozabi, da sem bil takrat v službi Njegovega Veličanstva in ravno te svinjarije (poleg vseh drugih) so me dokončno prepičale, da zapustim to gadjo zalego.

Nazadnje uredil moderator:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
se enkrat: Kunstelj osebno je na svojem blogu napisal da je knjiga ze natisnjena. A razumes napisano? Ne jaz, on je to napisal. Potem pa je moral kao neka imena ven brisat itd...

Ta zgodbica z groznjami tiskarjem je bila se pred tem ko je napisal da je ze natisnjena.

In cetudi bi knjiga res obstajala, bi jo on lepo celo objavil in bi jo ti in jaz lahko na dusek prebrala. Ti kot popis dejstev, jaz kot fikcijo. Ampak te knjige ni in tako se vsakic zadovoljiva z novim delom serije ki nastaja sproti.

Depalo vas je preiskovala UKP Ljubljana saj NPU takrat se ni obstajal. Ne vem zakaj je kunstelj nesel stroj ravno na NPU.

Ostalo pa so pravna dejstva in nasa zakonodaja. Ce nek primer zastara pregon zanj ni mozen.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
To ti veš kot dejstvo, da knjiga ni že zdavnaj napisana ali samo siliš svoje mnenje?
Pa saj je vsakemu od nas jasno zakaj jo "izdaja" v nadaljevanjih. Ko je ni mogel tiskati in s prodajo legalno zaslužiti, sedaj vleče izdajo po koščkih, da zasluži vsaj nekaj miloščine z reklamami od Googla. Vmes jo pa verjetno še malo popravi.

O Depali vasi pa bodi samo lepo tiho! Pravna dejstva in zakonodaja me kaj dosti ne zanimata. Zanimajo me zgolj DEJSTVA, od teh pa predvsem eno dejstvo: Zakaj JJ zaradi poiskusa državnega udara ni ali v zaporu ali 2m pod zemljo?

P.S.
S Kunstljem se nisva nikoli spoznala, nisem niti vedel, da obstaja, Darka Njavra pa sem imel čast srečati. Sodi natanko tja kamor Janez Janša!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
njavra poznam tudi sam. Ne vem sicer komu je interes plasirat govorice ampak tip ni 10% tok sposoben/nevaren/bil zraven kot se govori. Pac povprecen tip.

Vidim da te pravna dejstva ne zanimajo. Vendar zivimo v drzavi kjer imamo zakone in nekateri jih upostevamo.

Se tretjic: Kunstelj je na svojem blogu napisal da je knjiga natisnjena, da pa je ne more razposlat ker more nekaj v njej kao cenzurirat. No pol je pa o tej knjigi vse potihnilo. Al knjiga je in se on laze da mu je noben noce natisnit al pa knjige ni in je takrat lagal da je ze natisnjena. Ergo: laznivec je.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
njavra poznam tudi sam. Ne vem sicer komu je interes plasirat govorice ampak tip ni 10% tok sposoben/nevaren/bil zraven kot se govori. Pac povprecen tip.
...

Bodi brez skrbi, je nadpovprečno zahrbten in potuhnjen. Se ti kar roka zamasti, ko se z njim rokuješ.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.479
3.884
113
Ljubljana
hmpg.net
@juris::
Zadnje v življenju bi rad postal zagovornik IJ.
Ampak, ti praviš, "zanimajo me zgolj DEJSTVA". Kje pri Kunstlju si pa našel DEJSTVA?

Nekatere ljudi in dogodke iz teh zgodb poznam precej dobro. Vem da se je zlagal velikokrat. Vem, da je velikokrat razlagal stvari o katerih očitno ni(ma) imel pojma. Zato mi pri omembi Kunstelj= DEJSTVA ustnice zaigrajo v širok nasmeh.

PS. fascinira me pa DEJSTVO, da ima še vedno informacije iz prve roke. Da mu "vohuni in obveščevalci" kljub temu, da vedo da piše blog, da vedo da je zdravljen narkoma (si opazil nedovršnik?) še vedno zaupajo tajna DEJSTVA?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Da, v zadnjega pol leta se najverjetneje res nista srečala. Niso vsa prijateljstva večna. Kar pa še ne pomeni, da sta zato sovražnika.

@stieber Ali ima precej hud GERB (pomikanje glave nazaj) ali pa je živčen kot svinja v tem intervjuju (mord apa nakriziran)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
hysterical-1.gif
zadnjo 1/3 intervjuja sem samo čakal da si bo začel zvijat đđđ...ađđ đolo da se pomiri

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
najprej sem dopuščal možnost, da je dejansko kaj na tem, kar on govori. Ampak ko je začel z nategovanjem, knjiga bo danes, knjiga bo jutri, ne jutri je ne bo, bo konec meseca, samo še ta mesec. nakazujte denar na objavljen trr, mi je hitr postalo jasno, da je pač tipičen nategun. dokler nečesa OTIPLJIVEGA ne pokaže, je zame nategun, nič drugega. preberem njegov blog, kot zanimivost tipa kaj pa če je vse res, vendar tega ne jemljem za sveto. ko bo objavil kak posnetek, pa bom ponovno premislil o tem. Kakor govori, nima ničesar za zgubit, pa naj potem objavi, če bi bilo kej na tem, bi se že najdu kak rdeč stric iz ozadja, ki ima nekaj pod palcem in odkupil obremenilne posnetke, ki bi tako zelo obremenili Janšo, da bi bilo konec z njim. In bi, sem prepričan, dal goro denarja, da bi zhebal JJ-ja. Ampak teh posnetkov pač ni, sicer bi, verjemite za neko ceno že prišli na plan...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
tvoje sposobnosti sklepanja so pomilovanja vredne.

Trdim da je dejstvo, da kunstelj nima nobenih virov in ni bil nikjer zraven. In da karkoli napise resnicnega, napise to potem ko to izve iz medijev (on pa seveda nabije kako so mu tajni viri povedali)...vse kar pa napise in tega ni v medijih, se je dosedaj izkazalo za laz.

lahko si pa prebrskas temo o njemu (naj ti pomaga iskalnik ce te takrat se ni bilo na forumu) in bos nasel primere, ki to dokazujejo.

ce bi policija skocila na vsako izjavo dokazanih laznivcev, bi proracunski strosek policije znasal ene 5x tok kot sedaj.

Saj je ze obljubil posnetke na YT in izdajo knjige... Tip je laznivec in nategun.

Ce je vse kar MK pise navadna laz in zalitev, nevem zakaj ga celavi ne spravi v keho. Ocitno ne more.