Jamranje/jamBranje - razlaga

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
To, da je autocorrect nastavljen že dva tedna in dokler stein ni v javnost prinesel strogo varovane interne tajne moderatorskega sveta nihče še dojel ni. 14 dni ni bilo nič narobe, zdaj je pa cel hudič pri uporabnikih poznanih po smislu za humor.

Folk je opazil, da gre za autocorrect, ampak se očitno nikomur ni dalo ukvarjati s tako glupo in pubertetniško foro.

Pomoje ni cel hudič, samo brezvezna fora. Kot recimo muha, ki ti prileti v sobo in brenči naokrog... tistega 1cm dolgega bitja ne moreš ravno sovražiti, je pa nadležno. Verjamem, da se najde kdo, ki umira od smeha, ko tri ure gleda kroženje muhe. Velika večina pač ne...

You get the point...

lp

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In kaj je tukaj humornega na že znucani kao fori? Res me zanima.
Ker se je nekdo zapisal v zgodovino alterja , tebe šalabajzera pa zato foušija daje.
hysterical-1.gif

271208wcrs.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ker se je nekdo zapisal v zgodovino alterja , tebe šalabajzera pa zato foušija daje.
hysterical-1.gif

271208wcrs.gif

Daj pojdi dalje papcat tablete, popuščajo ti, zmene jamBrajoče

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ob branju tega topica sem prišel na eno idejo. Da bo Alter nekaj posebnega predlagam, da gajico zamenjamo z bohoričico. Bomo mal arhaični pa strešc ne bo.
evil.gif

Stari kak pa tebi igra. Kaj ti kadiš? Mislim, to ti uvažajo ane?

Tole sem moral citirat v kompletu.

MX svetujem ti, da se mal pozanimaš o zgodovini slovenskega jezika. Ta je nekje omenjena tudi bohoričica, pa boš zvedel, da je to pristno slovenski črkopis, ki se je uporabljal od Trubarja pa skoraj do sredine 19. stoletja. Če je karkoli kar sem omenil uvoženega je to gajica, ki smo jo uvozili iz Hrvaške.
Point je v tem, da se jamBranje oziroma jambranje ne opazi, če pa je nekaj napisano z bohoričico pa se precej dobro opazi.

Včasih se moram mal norca delat iz kake neumnosti tukaj gor.
evil.gif

Kadim pa ne.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
hysterical-1.gif

271208wcrs.gif

Flaško čokolinota si zmešaj , pa malo prespi in boš vidu ,da bo bolj.
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
To, da je autocorrect nastavljen že dva tedna in dokler stein ni v javnost prinesel strogo varovane interne tajne moderatorskega sveta nihče še dojel ni. 14 dni ni bilo nič narobe, zdaj je pa cel hudič pri uporabnikih poznanih po smislu za humor.

Tole me malo spominja na sux in NS.
bonk.gif

Ne delat tega, veš kako se je končalo.
bonk.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:

Jaz sem opazil ze pred casom, a sem vprasal sele zdaj, ko je postalo ocitno, da je nepismenih vec clanov foruma (prej je kazalo, da je tak le en) in je bilo dovolj nadlezno. Preprican sem, da nisem edini, ki ga je to zmotilo.

Ce slovenscina na Alterju ni zazelena oziroma se vam zdi fino, da jo cimbolj mesarijo(mo), potem povejte tako: semputrudu jo cist zjebat unulo WTFLOL1111!!!!11ena

stupid-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:

Folk je opazil, da gre za autocorrect, ampak se očitno nikomur ni dalo ukvarjati s tako glupo in pubertetniško foro.

Enim se nam je dalo
grin1.gif
Klik

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
hysterical-1.gif

271208wcrs.gif

Flaško čokolinota si zmešaj , pa malo prespi in boš vidu ,da bo bolj.
priden.gif
Meni je skos fajn. Za razliko od tebe, drekaškega lenuha

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Spet o nepismenih forumaših in slovenščini pišejo tisti, ki nočejo uporabljati šumnikov.
rolleyes-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Spet o nepismenih forumaših in slovenščini pišejo tisti, ki nočejo uporabljati šumnikov.
rolleyes-1.gif

U itaq da mas prou, smpuzabu da me to diskvalificira za nurmaln pisane pusluvensk tk dam zdj sam se u kmetavzarscn zate pisu danaus jamBBBBBBBru
grims-1.gif
Zufrieden ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Prosim, da začneš pisati poste v "kolikor tolikor" Slovenščini, tega spakovanja ne bomo tolerirali.

hysterical-1.gif