Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz moram pazit na svoj image
To pa res ja, drugače bi si še mislili svoje...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz moram pazit na svoj image
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
To, da je autocorrect nastavljen že dva tedna in dokler stein ni v javnost prinesel strogo varovane interne tajne moderatorskega sveta nihče še dojel ni. 14 dni ni bilo nič narobe, zdaj je pa cel hudič pri uporabnikih poznanih po smislu za humor.
Ker se je nekdo zapisal v zgodovino alterja , tebe šalabajzera pa zato foušija daje.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
In kaj je tukaj humornega na že znucani kao fori? Res me zanima.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ker se je nekdo zapisal v zgodovino alterja , tebe šalabajzera pa zato foušija daje.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ob branju tega topica sem prišel na eno idejo. Da bo Alter nekaj posebnega predlagam, da gajico zamenjamo z bohoričico. Bomo mal arhaični pa strešc ne bo.
Stari kak pa tebi igra. Kaj ti kadiš? Mislim, to ti uvažajo ane?
Flaško čokolinota si zmešaj , pa malo prespi in boš vidu ,da bo bolj.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj pojdi dalje papcat tablete, popuščajo ti, zmene jamBrajoče
Citat:
To, da je autocorrect nastavljen že dva tedna in dokler stein ni v javnost prinesel strogo varovane interne tajne moderatorskega sveta nihče še dojel ni. 14 dni ni bilo nič narobe, zdaj je pa cel hudič pri uporabnikih poznanih po smislu za humor.
Citat:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Folk je opazil, da gre za autocorrect, ampak se očitno nikomur ni dalo ukvarjati s tako glupo in pubertetniško foro.
Meni je skos fajn. Za razliko od tebe, drekaškega lenuhaCitat:
Uporabnik capl pravi:
Flaško čokolinota si zmešaj , pa malo prespi in boš vidu ,da bo bolj.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj pojdi dalje papcat tablete, popuščajo ti, zmene jamBrajoče
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Spet o nepismenih forumaših in slovenščini pišejo tisti, ki nočejo uporabljati šumnikov.