Jaguar

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Malo še pomerkaj S-Type, čisto drug filing v vožnji, popolnoma drug avto

[/QUOTE]

A si vozil tega S-type z avtomatskim ali ročnim menjalnikom? Vidim, da jih z ročnim menjalnikom praktično ni. Pri meni pa avtomatik vzbuja take nelagodne občutke, ne vem, kot da se lahko ful stvari pokvari. Verjetno sem malo paranojičen?
redface-1.gif

[/QUOTE]

Vozil sem od šefa 3.0 avtomatika predelanega na plin. Menjalnik mu je jšel pri 200k, ampak samo zaradi tega, ker mu ga je baba z
kokakolo zalila, ono piksna je padla, in dobesedno tankala v menjalnik, tisti dan še je šel, naslednji pa ne več.

Predelava na plin pa je dokaj faca, za 20€ mu butneš plina in kak liter bencina (potrebuje da ga ogreje nato leti samo na plin)
in sem z njim šel za graz in nazaj, skoz 180-200 (45km in nazaj) pa še ni kazal znakov da rabi še plina.

Gre solidno, menjalnik zadost hiter, skratka kul limmo.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
je kdo že morda gledal ta avto? Kakšna info o trgovcu tut ne bi škodila

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4472608&show=1

Jaz sem ga šel že nekajkrat pogledat. Avto je znotraj res kot nov. Nekdo je spodaj napisal, da so sedeži ful obrabljeni. Pa na osnovi česa taka izjava? Pa gledamo mi iste fotke? Še na fotkah se vidi, da so kot novi, v živo pa še toliko bolj.
Ima pa avto nekaj majhnih prask na vogalih odbijačev (tesno parkiranje
evil.gif
), pa se mi zdi, da na enem boku tudi . Meni ni všeč edino barva, siva mi je totalno mimo. Če bi bil črn ali pa british racing green, bi bil še lepši. Cena je vsekakor previsoka, ne glede na število kilimetrov. Je pa avto krajši od Roverja 75, tudi potniki na zadnjih sedežih imajo manj prostora.

Ja ni kaj, bo treba gledati en rang višje, in sicer Jaguar S-type
smile-1.gif

P.S.
Pa kako lahko eni primerjate ta avto z Ford Mondeom? Res, da je osnova enaka, ampak notranjost in zunanjost pa nikakor. To je pač avto s stilom, za katerega se plača malenkost več. Tisti, ki nikoli niste vozili angleških avtov, to pač malo težje razumete in gledate vse samo skozi denar. So pa tudi ljudje, ki jim to ni glavni faktor in jim je všeč, če nima glih vsak tretji enakega avtomobila.

Jaguar iz oglasa je bil karamboliran in slabo popravljen (vsaj) spredaj - reže med pokrovom motorja, žarometi in odbijačem so tako mimo, da je sramota.