Jaguar

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Verjem da je tvoj rover boljši od tega jaguarja. Ker ni to to, bog nedi da ti gre akumulator gre navi tudi pa cel računalnik zna zgubit program, da ti vstavijo DVD v avto pa košta 300 Ojrov min. Pa še bi ti lahko našteval poleg vsega ta avto ni vreden tega denarja. Bolje ti je če si ga že želiš da greš iskat v Italijo ga sam, Izbira bo ogromna še posebej na impound od leasingov.

Jst bi raje mondeota novo obliko kot to ker je avto boljši od tega 300%.

No, tako grozno pa pac le ni
smile-1.gif

Kot ze receno, tole je model tik pred zadnjim faceliftom, tako da kaksnih masivnih problemov z njim vseeno ni za pricakovati, se posebej, ce so kilometri pravi.
Je pa res, da je "avto" star 10 let - tako da bo novi Mondeo seveda boljse vozilo... Ampak ni pa Jaguar
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Avto je ok, v osnovi mondeo z drugo skoljko, kar pa po eni strani niti ni slabo. Vsaj dele hitro in poceni dobis.

Meni je oblika se vedno top, klasicne jaggyjeve linije, samo 18k eur je malo huda.. znanec je pozimi dobil za 6k eur 2004, 3.0 bencinc, lepo ohranjen od enega ata z baje realnimi 140k prevozenimi.. Ce so ali niso je vseeno, avto je res lep, pelje se OK, za zimo je s 4x4 tudi kul.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Men je avto ful všeč, sam nisem imel tolk denarja za doplačat ko sem kupoval
smile-1.gif

Ma ga pa en mehanik, ki ga poznam, tko da če se odločiš pa rabiš servis - zna imet cene bolj človeške...

Sem vozil testnega, pa se je zic enako majal, kot se meni v Mondeu trenutno
grin1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
je kdo že morda gledal ta avto? Kakšna info o trgovcu tut ne bi škodila

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4472608&show=1

Jaz sem ga šel že nekajkrat pogledat. Avto je znotraj res kot nov. Nekdo je spodaj napisal, da so sedeži ful obrabljeni. Pa na osnovi česa taka izjava? Pa gledamo mi iste fotke? Še na fotkah se vidi, da so kot novi, v živo pa še toliko bolj.
Ima pa avto nekaj majhnih prask na vogalih odbijačev (tesno parkiranje
evil.gif
), pa se mi zdi, da na enem boku tudi . Meni ni všeč edino barva, siva mi je totalno mimo. Če bi bil črn ali pa british racing green, bi bil še lepši. Cena je vsekakor previsoka, ne glede na število kilimetrov. Je pa avto krajši od Roverja 75, tudi potniki na zadnjih sedežih imajo manj prostora.

Ja ni kaj, bo treba gledati en rang višje, in sicer Jaguar S-type
smile-1.gif

P.S.
Pa kako lahko eni primerjate ta avto z Ford Mondeom? Res, da je osnova enaka, ampak notranjost in zunanjost pa nikakor. To je pač avto s stilom, za katerega se plača malenkost več. Tisti, ki nikoli niste vozili angleških avtov, to pač malo težje razumete in gledate vse samo skozi denar. So pa tudi ljudje, ki jim to ni glavni faktor in jim je všeč, če nima glih vsak tretji enakega avtomobila.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jaz če bi že kaj takega kupoval bi raje tole

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4648651&show=1

Razliko denarja pa za benz
smile-1.gif

Na plin, razliko pa za dopust
smile-1.gif

Na temo;

Ok, avto sem peljal, tut s-tajpa, in načeloma, težko opišem, nisem "začutil" avta. Pelje se ok, zgleda ok, potegne ok, ampak
enostavno mu nekaj manjka. Če ti je všeč kupi, samo za moje pojme je to čist preveč dnarja za tak avto.

Ne pozabi da se tu v enem letu pelješ za 4-5 jurjev mimo, čez dve leti nebo več vreden niti 9. Če ga nameravaš met 5 let,
pol pa le ubodi. Kurjača prebavlja skoraj boljše kot nafto
smile-1.gif

Prodat pa ga bo itak problem za bilokaki pameten denar, servisi so pa bolkone na nuli, boljše sam fitre pa olja zamenjat
smile-1.gif

Malo še pomerkaj S-Type, čisto drug filing v vožnji, popolnoma drug avto, X si za moje pojme ne zasluži imena Jaguar ampak
Jaguarček, vse v dobrem smislu rečeno. V MB je šerbinek dolgo prodajal enega S-a oko 27k km, seveda resnično kot nov, sem
sedel v njem, je mel ceno 14.990, šel pa je za 12.990, praktično je bil pa nevožen, ker nisem našel ene same praske na avtu,
tedanji svak si ga je ogledoval, pa se pol ni odločil za nakup, ker mu je bil 2.7 (dizel) motor kao prevelik....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ker mam občutek, da na vsak način hočeš ta avto, pol ti predlagam da ubodeš tega, čez dve leti še boš vedno dobil 4 jurčke komot.

Res da zna kaj crknit, res pa je tudi da je 12k cenejši, kar pa je tudi nekaj.

Pa stavim če stopiš do tega prodajalca, ti pokaže avto, greta na pir, mu daš 5,5k na mizo, pa ga vprašaš če ti preda ključe,
mislim da maš dobre šanse, ker dozdaj nevem če je mel en klic za ta avto, ker je to model ki se enostavno ne prodaja in
je enostavno večini nezanimiv, ker pač ni audi, mercedes, bmw al pa VW.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4630751&show=1

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

vem, da zveni klišejsko...ampak....resno, Rover 75 ( seventyfive ) se pelje bolje, kot X type. Preverjeno, sem vozil oba. Rea pa je, da je bil 75-tka v nulo ohranjen.
Težava je samo v tem, da danes praktično ni možno dobit odlično ohranjeno 75-tko...:)

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36

[/QUOTE] Malo še pomerkaj S-Type, čisto drug filing v vožnji, popolnoma drug avto

[/QUOTE]

A si vozil tega S-type z avtomatskim ali ročnim menjalnikom? Vidim, da jih z ročnim menjalnikom praktično ni. Pri meni pa avtomatik vzbuja take nelagodne občutke, ne vem, kot da se lahko ful stvari pokvari. Verjetno sem malo paranojičen?
redface-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ker mam občutek, da na vsak način hočeš ta avto, pol ti predlagam da ubodeš tega, čez dve leti še boš vedno dobil 4 jurčke komot.

Pa stavim če stopiš do tega prodajalca, ti pokaže avto, greta na pir, mu daš 5,5k na mizo, pa ga vprašaš če ti preda ključe,
mislim da maš dobre šanse, ker dozdaj nevem če je mel en klic za ta avto, ker je to model ki se enostavno ne prodaja in

Volan je pa
bonk.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16

Kaj sprasujes druge, ce si avto res zelis? Ta avto ja za tiste, ki trdno vejo kaj zelijo od avta in ne sprasujejo za mnenje "znalcev" na forumu. Avto ima seveda svoj klasicen stil, ki ga z drugimi avti (razen tvoj predhodni Rover 75) ni za primerjati, sploh pa ne z nekimi italjanskimi cudnimi retro eksperimenti.
Avto je malce nastopac, osnova na kateri je zgrajen je cisto solidna, prav tako motor, za servis so ti tudi tudi povedali...notranjost in zunanjost pa je slika, ki je zelo subjektivna.
Pa verjetno se te bo dotaknil se kaksen zavisten pogled, tako kot je bilo tukaj tudi par komentarjev, ki so malce disali po tem :D
Meni je avto fenomenalen kar se oblike zunanjosti ter udobja ter stila notranjosti tice.

..pa srecno z odlocitvijo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Volan je pa
bonk.gif
Kaj je narobe z volanom?

B81

22. jul 2007
37.697
10.963
113
Jaz sem pa vedno mislil, da je X Type razred naprej od S Type-a.