..pa še ta je zavezanec za RTV prispevek ker verjetno posreduje mobilni telefon ki omogoča spremljanje RTV programaodjavi lahko samo oni, ki živi na klopci v mestnem parku
..pa še ta je zavezanec za RTV prispevek ker verjetno posreduje mobilni telefon ki omogoča spremljanje RTV programaodjavi lahko samo oni, ki živi na klopci v mestnem parku
..pa še ta je zavezanec za RTV prispevek ker verjetno posreduje mobilni telefon ki omogoča spremljanje RTV programa
Menda niso. Vprašaj sajkekaMenda so tisti na socialni opravičeni plačila.
Ce bi bilo reseno, bi bilo dovolj 1xLahko se znebiš rtv prispevka tudi v celoti, ne samo za TV. Pač napišeš tisto izjavo in jo pošlješ in je rešeno. Preizkušeno večkrat.
Ta scena po tedniku fekta pa jamra, najbrž v zameno za free prispevek.verjetno eni socialci ne plačujejo, v bajti pa 2x nov hisens 65 da lahk fusbaŁ gledajo, znaš.
Moja dva nimata niti avta, niti internetnega prikljucka, imata pa pametni telefon, na katerem pa ne znata niti fotke narediti niti sms napisat. A probam napisat izjavo?He he.
Moj Foter lahko odjavi. Avta nima..
to al pa scene, ko pametni novi telefoni v velikosti male tablice, 5 škatl čikov na mizi, debela ko prasica.."ne morem delat, fse tak drago, glejte položnice" in podobna šara.Ta scena po tedniku fekta pa jamra, najbrž v zameno za free prispevek.
Včasih, ko se mi je to jamranje še dalo gledat, sem imel za hobi in zabavo razkrinkanje takih "socialcev". Nima za elektriko, v dnevni pa krasen tv pa playstation. Položnice pa od neckermana kaže.
prioritete v lajfu čist pobrkaš pol pa vse drago ratato al pa scene, ko pametni novi telefoni v velikosti male tablice, 5 škatl čikov na mizi, debela ko prasica.."ne morem delat, fse tak drago, glejte položnice" in podobna šara.
Vceraj od frizerja z novo barvo las, verizice okoli vratu, uhani, zapestnice, DG torbica mogoce kje v kakem predaluto al pa scene, ko pametni novi telefoni v velikosti male tablice, 5 škatl čikov na mizi, debela ko prasica.."ne morem delat, fse tak drago, glejte položnice" in podobna šara.