Izšla je Adria Topo 2.40

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Adria Topo

Novosti u karti:

HRVATSKA
- unesene nove dionice cesta i novi putovi
- unesena nova naselja s imenima ulica i kuænim brojevima
- nove planinarske staze
- dodane biciklističke staze
- dodane nove POI i topografske točke
- popravljene sve korekcije dobivene od korisnika

SLOVENIJA
- unesene nove POI i topografske točke
- unesene promjene u cestovnoj mreži

BOSNA I HERCEGOVINA
- nove planinarske staze
- nadopunjena cestovna i mreža putova
- unesena nova naselja s imenima ulica i kuænim brojevima
- dodane nove POI i topografske točke

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Isto sranje, drugo pakovanje
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Hrvaška verzija ima 928.

Še vedno ni rutabilna kot to premore konkurenca.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Verjetno ne, samo meni prikaže samo "Nadgradnjo na različico 2.31 dobite tukaj", 2.41 pa mi ne pokaže, al pa sem slep.
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
http://www.garmin.si/download.php

Pod točko 3.

Citat:
Nadgradnja za TOPO Slovenija
Trenutna verzija TOPO Slovenia je AdriaTOPO 2.41.

Za prenos nadgradnje kliknite tu.

Kartografija prav tako vsebuje višinske (3D) podatke - za prikaz višinskega profila poti ali sledi že med načrtovanjem.

Navodila za nadgradnjo:

1. S spletne strani prenesite nadgradnjo.

2. Ko je nadgradnja prenesena jo poženite.

3. Nadgradila se bo TOPO Slovenija, ki jo imate nameščeno na računalniku. Če TOPO Slovenija nimate nameščene, bo to namestilo najnovejšo verzijo.

4. V kolikor ste TOPO Slovenija samo nadgradili, jo sedaj lahko pošljete na napravo (8. korak). V nasprotnem primeru jo boste morali še odkleniti.

5. Odprite program MapSource - namestil se je takrat, ko ste namestili TOPO Slovenija. Program vam bo javil da imate zaklenjene karte. Kliknite “Unlock Maps”.

6. Sledite navodilom na zaslonu. Ko se pojavita dve prazni polji, v zgornjega prilepite 25-mestno kodo, ki ste jo dobili na spletni strani in kliknite “Naprej” (Next).

7. Program vas bo vprašal, če želite izdelek registrirati. Odgovorite mu z “No, not at this time” (Ne, ne sedaj) in kliknite “Naprej” (Next). Odprlo se bo novo okno, kjer kliknite na možnost “Yes” (Da). Postopek registracije s tem zaključite. Nadaljna registracija ni potrebna, kliknite na “Zapri” (Close).

8. Izberite orodje “Map Tool” (polomljen kvadrat) v orodni vrstici. Nastavite pogled na 150 km - videli boste zemljevid Slovenije, Hrvaške in Bosne, obkrožen s sivo mrežo.

9. Levo kliknite in držite v zgornjem levem kotu karte in narišite okno, ki zajema celo karto. Ko boste spustili levo tipko na miški se bo označila cela karta (postala bo roza barve).

10. Napravo priključite na računalnik in počakajte, da se prijavi.

11. Kliknite ikono “Send to Device” (slika GPS-a s puščico proti njemu). V polju se bo prikazalo ime naprave (nüvi, za njim črka pogona npr.: E:). Kliknite na “Send” in počakajte nekaj minut.

12. Čestitamo! Kartografija AdriaTOPO je sedaj naložena na vaši napravi in pripravljena na uporabo.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Ja sej vidim zdaj... prej sem šel pod kartografijo in ne pod nadgradnje... se opravičujem.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
KONČNO! Par novih cest je, ki na stari karti še niso označene ... upam, da je tu ...

Mogoče kdo ve kje dobiti še topo ali pa route verzijo za avstrijo-južni del, kolikor se s kolesom včasih peljem v avstrijo, pa mi tam ne kaže več karte.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Ima še kdo težave sneti AT 2.4 ?
Enostavno se po par sekundah prenos prekine ...

LP

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj počistit kukije pa potem še enkrat prenesi.
Včeraj ko sem parkrat probal prenest mi je prenašalo z 30kb,potem pa ko sem parkrat prekinil prenos in probal ponovno pa je začelo z polno brzino.

Probaj z AT 2.41
Ravnokar probal in prenese brez problema.

Edit: odpravil tiskarskega škrata

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Hvala, prenašam ...

LP

PS: Je kdo opazil, da je ta karta za 25mb manjša kot prejšnja verzija ?

Nazadnje urejeno:

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Sm opazil napako da iz garmin.si ne gre potem pa se probal iz hrvašek strani pa mi je uspelo prenesti.