Izšla AR 3.0

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Ne, preveriš lahko samo tako da greš v orodja->promet in če ti ne javi napake je ok. Prikaže ti siv zemljevid ki je na začetku večinoma prazen (dokler ne naloži vseh dogodkov), zato je najbolje klikniti "po cesti" in tam pogledaš če ti izpisuje ok.

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Dans sm se pelu proti Ljubljani in sem opazu da mi AR 3.00 par sekund kaže omejitev potem pa kr zgine. Pelu sm se pa po avtocest tak da je tam obvezno označena omejitev in ni to kak stranski odsek ceste, kjer omejitev ni zapisana v mapi. Čudno še kater ma te probleme (mam pa 760-ko).

psytoma

Pripravnik
2. feb 2010
251
1
18
Imam garmin 255wt in sem izgleda pri inštalaciji adriaroute 3.00 nekako "izbrisal" slovenski govor. Prosim nekoga, če mi lahko pomaga s tem problemom.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
a morda kdo ve, če bo kdaj možno naložit garmina na iphona? ali se že kej o temu piše/govori?
Joj, pa menda ja ne bi tega sranja gor dajal, ko pa iGo (z enako pokritostjo kot je v AR3.0) prav lepo deluje

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Eni se vedno mislijo, da tisti, ki imamo Garmine ne poznamo druge navigacije in nam zato vedno znova dopovedujejo, kako je Garmin zanic. Ni mi jasno, zakaj se drugi bojijo za nas, da se bomo izgubili, ce bomo uporabljali Garmina.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
ja saj igo je res super, samo zanima me nič drugega
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Karta sama po sebi sploh ni slaba, torej je bojazen da bi se izgubil povsem odveč. Le program je bolj tako... vsekakor ni vredno truda, da bi se sploh trudil ga še kam drugam naložit.

Pa če prav se z Garmini (preverjeno) da pri nas največ zaslužit
wink-1.gif

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Imam problem updata AR 3.0
Na novi Notbook sem naredil instalacijo Mapsourca in Adiarouta 1.0. Sedaj pa ne gre AR posodobiti na nobeno novejso verzijo. Instalacija AR gre normalno do kraja, ne javlja nobenih problemov v mapsourcu pa se ne pojavi, ostane AR 1.01. Ko pa gres pogledat v dodaj/odstrani pa je not. Se bolj interesantno pa je, da v dodaj/ostravi pa ni AR 1.0. Sem ze nekajkrat komplet vse dezinstalirar, ponovno istaliral, poskusil z ralicnimi Mapsourci pa nic. Ima kdo kaksno idejo, kaj napraviti. AT 2.11 in cne pa ni nobenega problema.

api

Pripravnik
6. avg 2008
39
0
6
Najhitrejša in najbolj sigurna - prideš k meni in ti jaz to uredim.
100 € pa zamenja lastnika
evil.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Do sedaj sem za vožnjo po Sloveniji v glavnem koristil "EU karto" (v glavnem zaradi znakov za omejitve, v zadnjem času pa tudi zaradi TMC-ja) . Odkar sem naložil AR 3,0 pa sem nad njo res navdušen (sicer res, da šele par dni ) in sedaj uporabljam samo njo.
CN bom sedaj uporabljal zopet samo, če grem "čez Šentilj ali čez Fernetiče " .

Rado

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, zgrešil je podforum, saj je ta za Garmina in ne za miota.