Izšla AR 3.0

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik steni pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na Nuvi 765 deluje Dravograd-Vič.
[/img]
Dravograd -Vič deluje tudi meni
Dravograd-Holmec(Dolga Brda) pa samo do krožišča odcep Ravne na Koroškem.
Dravograd -Slovenj Gradec pa deluje.

Najbolje da javiš.

dads88

Zelenc'
14. nov 2009
15
0
1
Tiste 3d zgradbe ko so v ljubljani pa samo dela na nuvi 765 serije??? Ali je za vse???

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Lane assist pa 3d stavbe delujejo samo na določenih modelih

Lane assist (kliknes levo Lane assist (11))

3d stavbe pa podpira samo 7x5

Nazadnje urejeno:

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
Ko kupim AR, kako je potem z nadgradnjami, a so le te brezplačne ali ko pride nova posodobitev moraš kaj doplačat?
Če sedaj kupim AR na cd-ju verjetno verzija 2.0 ali kaj takega, kako je potem s posodobitvijo?

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Posodabljanje je naprej brezplačno. Vsaj zaenkrat. Sam imam kupljeno varianto 1.7 in mi na prvotni napravi še vedno normalno dela nadgradnja.

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Seveda pa je CD varianta vezana le na eno napravo. Razen če ti jo v garanciji zamenjajo za novo. Potem se lahko uporablja tudi na novi napravi, le karto ti morajo na novo odkleniti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ki bo imela microsd
smile-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
Hvala za nasvet, torej lahko kupim bilo katero AR na sd kartici, se registriram in posodobim na verzijo 3.0.
Bomo potem lahko tudi službeno karto posodobili, ker ob nakupu smo dobili AR 2.30, sedaj pa se moramo dogovoriti z računalniškim sistemcem, da bi zadevo posodobil, le ne vem ali smo dobili kakšno kodo ob nakupu ali se moraš ravno tako prej še registrirat.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Omejitev hitrosti je stalno prikazana tudi na telefonu (Nokia E71) danes prizkusil med Novo Gorico in Ajdovscino.

Kacek

Pripravnik
31. jan 2010
51
0
6
Pozdrav,

Sicer ne vem če je lih ta prav forum ampak imam eno vprašanje.

Naložil sem AR3.0 na nuvi 660 in nuvi je začel kazati položaj z nekaj sekundnim zamikom, kar se prej ni dogajalo, oziroma se je samo je bilo še vedno dovolj hitro, da se je dalo navigirati. Sploh se to pozna, če hitreje voziš. A ima slučajno še kdo tak problem? AR3.0 je CD verzija in je naložena na nuvija.

Imam tudi naloženo CNEUNT 2010.30 (western europe) in zadeva dela tako kot je vedno, AR3.0 pa mojega nuvija čist u "depresijo" spravi. Če AR izklopim nuvi dela normalno. Študiram, da bi kupil novejši model, ampak rajši ne bi, če ni potrebno.

Tnx za info in LP
Kacek

p.S. vse je original kupljeno

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Ker ima AR bolj podrobno karto imaš verjetno težavo, da naprava ne "folga" ozveževati podatkov. Poizkusi nastavit na detalje karte na srednjo vrednost. Če imaš pod nastavitvami nastavljeno na največ se to rado dogaja.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Kacek pravi:
Pozdrav,

Sicer ne vem če je lih ta prav forum ampak imam eno vprašanje.

Naložil sem AR3.0 na nuvi 660 in nuvi je začel kazati položaj z nekaj sekundnim zamikom, kar se prej ni dogajalo, oziroma se je samo je bilo še vedno dovolj hitro, da se je dalo navigirati. Sploh se to pozna, če hitreje voziš. A ima slučajno še kdo tak problem? AR3.0 je CD verzija in je naložena na nuvija.

Imam tudi naloženo CNEUNT 2010.30 (western europe) in zadeva dela tako kot je vedno, AR3.0 pa mojega nuvija čist u "depresijo" spravi. Če AR izklopim nuvi dela normalno. Študiram, da bi kupil novejši model, ampak rajši ne bi, če ni potrebno.

Tnx za info in LP
Kacek

p.S. vse je original kupljeno

No to sem tudi jaz opazil danes z SE P1 je kar začelo malo zamikat Ene 4 sekunde zamika od lokacije na karti.
.Verejtno bom naložil nazaj staro verzijo.

Teslo

Zelenc'
31. jan 2008
12
0
1
Težave z zatikanjem AR3.0 imam tudi na svojem nuviju 255T. Ne pomaga niti nastavitev prikaza karte z minimalnimi detajli. CNE 2010.30 deluje brez zatikanja (na polnih detajlih).

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
V karti definitivno manjka odcep iz Gorenjske AC po izhodu iz Šentv.predora na severno LJ obvoznico. V obratni smeri pa usmerja iz Severne obvoznice na Celovško in po Stari cesti via Gorenjska in ignorira AC. Vozlišča okrog Šent. predora so pokvačkana!

Kacek

Pripravnik
31. jan 2010
51
0
6
Hmm..kolega ima 760 in poganja AR 3.0 iz SD kartice (original) in pravi da mu deluje normalno (na polnih detajlih). Bom še malo testiral te dni....