Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
roberto a ti mislš da so lastniki itd tolk neumni da delajo zgubo v nedeljo? verjem, da je odprto zato ker se SPLAČA! ne pa zato, ker imajo fetiš nad mučenjem trgovk...
ni res, ker morajo imeti odprto, to govorim za trgovine, ki so v centrih, ne samega "lastnika" centra.....njim se mogoče "splača" imeti odprto, večino ostalm ne.
O alko, kolk si včasih omejen...
Če sem jaz lasntik centra se mi splača imeti odprto, saj mi stroške poravnajo najemniki... Boli mene, če se njim ne splača...
Ali recimo... Boli krovnega izvajalca za dumping, saj mu boš ti kot podizvajalec pokril razliko...
zlo omejen...
ker v btc so določene trgovine lepo gladko zaprte kakšne dneve... imaš celo cele hale zaprte ob nedeljah (http://www.btc-city.com/informacije/delovni-cas)
najbrž zato ker se ne splača so pač zaprli... pa bi jih lahko bolel [cenzura] in imel odprto
maš pa hipermarket mercator ki je lepo odprt, spar... hej, odprte imaš tudi supermarkete... pa trgovine kjer je ponudba "solo" brez najemnikov (ejjj clo hofer je odprt v nedeljo... zakaj? najbrž ne zato da sameva ampak so zračunal da se splača)...
clo bauhaus je odprt! ob nedeljah in praznikih... zakaj če se ne splača?
še enkrat. če se neb splačal bi lepo bili vsi zaprti... tako pa so odprti ker se najbrž splača...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.