Izrael - Palestina

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.707
5.857
113
Samoobramba Izraela se nadaljuje:
Izraelska vojska je v zadnjih 24 urah izvedla več napadov na položaje mirovnih sil Združenih narodov na jugu Libanona, je sporočila mirovna misija ZN-a v Libanonu (Unifil). V napadu na opazovalni stolp sta bila ranjena dva pripadnika mirovnih sil.

"Danes zjutraj sta bila dva pripadnika mirovnih sil ranjena, potem ko je tank izraelske vojske merkava izstrelil izstrelek proti opazovalnemu stolpu na sedežu Unifila v Nakuri in ga zadel. Poškodbe na srečo za zdaj niso hude, vendar ostajata v bolnišnici," je sporočil Unifil in dodal, da so bili tako sedež kot bližnji položaji misije večkrat napadeni.

Poleg opazovalnega stolpa je bil po navedbah Unifila zadet vhod v bunker mirovne misije, izraelska vojska pa je v sredo namerno napadla varnostne kamere ZN-a in jih onesposobila, poroča francoska tiskovna agencija AFP.


Zakaj pobijajo novinarje in streljajo v kamere je jasno, zločinci nočejo biti posneti.




Najmanj 60 žrtev izraelskega napada na begunsko taborišče v Gazi.​

V izraelskem zračnem napadu na begunsko taborišče Džabalija je bilo v sredo po zadnjih podatkih palestinskih oblasti ubitih najmanj 60 ljudi, med njimi novinar. Izraelske sile so ciljale dvorišče bolnišnice, kjer so bili šotori razseljenih Palestincev.


Tanja podpira!
 

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.412
2.162
113
Ne vem če sli slep in gluh, ali pa se spet sprenevedaš. Z muslimani NE funkcioniramo normalno. Dokler so v mali manjšini so tiho in pohlevni, ko dosežejo dovolj veliko skulino pa začnejo biti nasilni. Pri nas so jasno in glasno začeli protestirat proti hrani v javnih zavodih. In to je šele začetek. Zato je ena velika laž da z njimi čisto dobro funkcioniramo.
Bravo čestitam, jaz to tupim ljudem okoli sebe že xy let.
Dokler te potrebujejo in so v manjšini so super prijazni.
Takoj ko jih je dovolj imajo moč se plošča obrne in so nasilni do vseh ki niso z njimi