Izguba na avtih

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pri tebi se mogoče sprosti, pri večini se pa ne. Hočem samo to povedat, da ni nobene potrebe po vožnji, če imaš do službe 5 min. Sicer pa mislim, da bo avtobus hitro spet aktualen. Še malo bodo šle gor cene bencina in se marsikomu računice ne bodo več izšle.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Ravno takim, kot sem jaz, je malo mar za ceno prevoza do službe, ker je razdalja tako kratka.
grin1.gif

Če bo liter bencina 2 €, bom mesečno za bencin za vožnjo v službo dal ... 24 €.

Pravzaprav, cena goriva naj bo 4 € liter. Se bom vsaj lahko po praznih cestah vozil v službo, ker se boste ostali vozili v službo v avtobusih in hodili peš.
hysterical-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Jaz se vozim z avtom v službo. Ponavadi potrebujem 5 minut od vrat do vrat. Z avtobusom bi potreboval od 35 do 40 minut, prestopanje obvezno. Pa še peš do avtobusne postaje potrebujem 5 minut in od avtobusne postaje do službe spet 5 minut. Neuporabno.

PS. Sicer pridem peš od doma do službe v 20 minutah, ampak poanta je, da prikažem mestni promet kot popolnoma neuporabno zadevo.press
evil.gif

Ma mi bi se lahk z DHL-om pošiljal pa bi še blo cenej pa hitrej k mestni promet
grin1.gif

Itak če bo vse p sreči bom imel samo še 5min peš na šiht, tak da bo treba najt kaj požrešnega za vikend
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tvoje besede je uporabljal bivši sodelavec in kupil s klaso. v enem letu jo je prodal, ke rje bila predraga za dva izleta na morje in v celotnem procesu od nakupa do prodaje pušil dva mio sit.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Kaj bi rad s tem povedal? Da si imel trapaste sodelavce?
confused-1.gif

Jaz avta nimam zaradi tega, ker bi ga nujno potreboval. V linku v podpisu se lepo vidi poraba. Je nekajkrat višja od cifer, ki sem jih omenil, ko sem pisal o stroških vožnje v službo. Kaj to pomeni, boš pa menda znal sam razbrat.
rolleyes-1.gif