Izgredi in razdejanja v Londonu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.520
113
ksz....

cukr padu
grin1.gif

cukrpadu.jpg

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.371
91
48
Pozabi..... verjetnost je 0,0001% Če se hildica mirno šeta po SLO, ko je nategnila nevem koliko bosancev, ni skrbi...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dajmo razgrajat, ampak pri kristalni palači prosim, jaz rabim iPad2, iMac in iPhone, če se pa potem še do avto aktiva za eno bmw 5ko prestavimo sem pa sploh za
cheer.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
daleč od tega, če se zdaj malo zamislim, sploh ne vem kdaj sem nazadnje videl policaja...sploh pa da bi hoteli kaj od mene.. Druga scena je USA ali pa NY kjer je na vsakem vogalu policaj ,tudi s šmajserjem po potrebi.
tudi v Londonu je na vsakem vogalu policaj. Tud z šmajserjem. So dokaj neopazni al pa se jih je folk enostavn navadil. Men so bili zanimivi...posebej s tistimi črnimi čeladami, al kaj že imajo in neprobojci. Mi je zanimivo tud to, da se folk za vsak drek opravičuje, pa če se te samo dotakne na ulici. Pr nas te butne pa nč.
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.520
113
nak.. pri nas te butne, ga pogledaš, pa ti zasika kaj buljiš, tko je to..

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Mislim da je to konec, da ne bodo več upal.
Ampak problem še vedno ne bo rešen.
Eh, naj se kdo drug s tem ukvarja pa si misli trenutna vladajoča politika.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.804
6.567
113
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
how about Izgredi in razdejanja v Ljubljani? aaaa?
Ko se pri nas kdo res razjezi ... (Belinka) v protest odpre novo Facebook skupino in se tam razpiše.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
daleč od tega, če se zdaj malo zamislim, sploh ne vem kdaj sem nazadnje videl policaja...sploh pa da bi hoteli kaj od mene.. Druga scena je USA ali pa NY kjer je na vsakem vogalu policaj ,tudi s šmajserjem po potrebi.
tudi v Londonu je na vsakem vogalu policaj. Tud z šmajserjem. So dokaj neopazni al pa se jih je folk enostavn navadil. Men so bili zanimivi...posebej s tistimi črnimi čeladami, al kaj že imajo in neprobojci. Mi je zanimivo tud to, da se folk za vsak drek opravičuje, pa če se te samo dotakne na ulici. Pr nas te butne pa nč.
cool-1.gif
V londonu veliko policistov sploh ni oborozenih.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Ampak problem še vedno ne bo rešen.

Problem ni mladina!
Taisti ponoreni mladci, ki po Angliji danes požigajo in uničujejo, bi bili v nekem drugem okolju ali času povsem prijetni in pozitivni fantje. So preprosto produkt današnjega sveta, ki so ga oblikovali drugi, njih ni nihče nič vprašal. S tem se bodo morali oblastniki počasi sprijazniti in začeti pometati pred svojim pragom. Ali pa vendarle kdo meni, da so se ti 14, 15-letniki rodili z genetsko napako?

Zato še enkrat:
Podivjani najstniki so le simptom.

Pravi problem je čisto drugje, v vrhovih korporacij ter politikih ki jih kapital obvladuje. In pa v nas, ovcah, ki vse to lepo opazujemo in se zgražamo nad zmedenimi pubertetniki brez prave perspektive, ki si želijo vsega tega kar vidijo v reklamah, nimajo pa niti za pošten moped.

Povejte, a je kdo zastrigel z ušesi, ko so poročali da policija le opazuje plenjenje, razbijanje in uničevanje majhnih privat lokalov? V bran se postavijo le bankam, velikim podjetjem in ostalim predstavnikom velekapitala.

To bi nas moralo skrbeti, ne pa ubogi kuhar Jamie, ki so mu, revežu, sesuli restavracijo. On bo oštarijo poštimal z bistveno manj odrekanja kot pa ena familija ki ji je pogorelo najemniško stanovanje.
Ta familija, to so prave žrtve. Še posebej zaradi tega, ker so požigalci pravzaprav njihovi bratje in bi se morali skupaj boriti proti pravemu sovragu.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.804
6.567
113
Zakaj ponoreli mladci ne odprejo svojih privat lokalov in služijo denar? Zakaj se mladi Poljaki vozijo delat v Anglijo, domačinom pa se ne ljubi / ne znajo / nočejo?

Kdo je po tvoje kriv, da vsi čakajo samo na to, kaj bodo drugi naredili za njih?
sprasujem se.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Pravi problem je čisto drugje, v vrhovih korporacij ter politikih ki jih kapital obvladuje. In pa v nas, ovcah, ki vse to lepo opazujemo in se zgražamo nad zmedenimi pubertetniki brez prave perspektive, ki si želijo vsega tega kar vidijo v reklamah, nimajo pa niti za pošten moped.

Hrm, zakaj pa nimajo za posten moped, medtem ko vsi ostali imajo? Aja, zato ker niso niti srednje sole dokoncali, ker njihovim starsem tako ali tako drzava placuje stanovanje, oni dobivajo podporo, delati jim ni nujno treba, ce pa ze je lazje malo preprodati kaksno stvar, pa je. Dej ga no strat, ceprav politika nikjer ni idealna tega res ne mores poloziti na njihov prag.

Zal mladina nima vec neke kontrole in avtoritete - dokler se nihce ni upal zateziti nazaj ucitelju ali starsu (da ne omnejam tega, da bi, ce bi oblajal nekoga na ulici, naslednji dan tezko hodil, ker bi te fotr s pasom) je obstajala neka minimalna kultura druzbe. Danes pa, ko se mulce v soli pita s "pravicami", in je vzgoja prepuscena televiziji in obcasnemu ucitelju, ki se mu da imamo pa nesocializirane kriminalce pri 12 letih. Priva je pa pomehkuzenost danasnje druzbe - "mojegu revcku pa res nihce ne bo pravil da tega ne sme" - samo enkrat se sprehodi po kaksnem nakupovaljem centru, kako mulci izsiljujejo starse. Jaz bi - in verjamem da tudi ti - dobil tri okoli kepe, danes pa takoj priskoci na pomoc "prijazna dusa", ki ti zacne razlagati, medtem ko nabira Tofu, kako to skodi otroku, da te bo prijavila na CSD in da itak, ce nisi vegetarjanski vernik v "vijolicni zarek dobrote" te bo tako ali tako pobralo.

A ne me jebat.

V sole (za zacetek) je treba nazaj uvesti red. Ce to pomeni, da mulc dobi z ravnilom po prstih, takle mamo. Ce se ne solas in nimas redne zaposlitve bi te morala drzava usmeriti - brezpogojno do vsaj 22 leta - v javna dela. Pa ce je to kopanje jarkov, ciscenje ulic ali druzba starostnikom je popolnoma vseeno. To je se en razlog zakaj se meni zdi odprava obveznega sluzenja vojaskega roka tak samomor iz zasede, da ga ne znam opisat. Preprican sem, da ce bi ti mulci morali eno leto puzati po blatu pod strogo disciplino (tako kot so nasi starsi, pa tudi nekateri od nas), da bi trikrat premislili kaj je moski, kaj je pa [censored] v majcki s kapuco.
Ampak, seveda, v nasi "pussy-edition" druzbi so, denimo, se zapori v bistvu prav prijetni. Brevik bo 21 let bival v hotelu s 3*, kjer bo edina omejitev to, da ne bo smel it izven zidu na sprehod. REALLY?! To je zapor? Kjer se bodo "bogi recki" spreobrnili?! WTF?! Kruh, voda, vlazna luknja, vsak dan 12 ur lomljenja kamnov, stroga tisina, vsak prekrsek kaznovan z bicanjem, adijo - da ti ne bi na kraj pameti padlo, da bi se kdaj hotel iti v zapor.

Case in point: Singapur. 5 miljonov ljudi na 700kv.km. - Cista, mirna, neverjetno bogata drzavica, 10 najvecje drzavne zaloge denarja na svetu, populacija je kot da bi dal od vsake drzave enega v multipraktik, pa na high mesal 15 minut.
In? ce te trikrat dobijo da smetis moras v nedeljo pucati ceste v brezrokarvniku "Jaz svinjam."

Ti pride kriminal na misel? "Singaporean law allows caning to be ordered for over 30 offences, including hostage-taking, robbery, gang robbery with murder, drug use, vandalism, and rioting. Caning is also a mandatory punishment for certain offences such as rape, drug trafficking, illegal money-lending,[5] and for visiting foreigners who overstay their visa by more than 90 days, a measure designed to deter illegal immigrant workers."

OH, LOOK! IT WORKS!

Citat:
Povejte, a je kdo zastrigel z ušesi, ko so poročali da policija le opazuje plenjenje, razbijanje in uničevanje majhnih privat lokalov? V bran se postavijo le bankam, velikim podjetjem in ostalim predstavnikom velekapitala.

? Kje sem pa to zamudil?

Citat:
Ta familija, to so prave žrtve. Še posebej zaradi tega, ker so požigalci pravzaprav njihovi bratje in bi se morali skupaj boriti proti pravemu sovragu.

Ja, itak, kapital je pravi sovrag, ne to, da ne zmoremo vec osnov kulture, ki so jo imeli tam, 1850...

P.S.: Se opravicujem Amnesty International ker tokrat nisem na njihovi strani.
smile-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
A lahko eno live iz Londona ni vse tako, kot pišejo zavladal je strah nad širitvijo nasilja po evropi zato so nehali live poročat oz. so omejili. Res je da plenijo vendar res plenijo tisti, ki si teh stvari niso nikoli mogli privoščiti. Noben ne odobrava nasilja niti ga dejansko obsoja kar je malo čudno. Vsi so se nekako sprijaznili s tem, kot da se je pač to moralo zgoditi. Zgroženo gledajo in berejo laži po televizijah prav vsi.
UK je in bo mešanica njihovih in sedaj jih kot bumerang tepe tisto, kar so delali skozi tisočletja, pa to še ni nič najhuje prihaja. V EU je nažalost zavladal strah pred širitvijo. Napovedujejo na FR in DE, da bodo naslednje....

V glavnem ne mislite si da je vaše premoženje varno in da ste na varnem.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ampak zanimivo je da so te žrtve v večini iz Bangladeša, Indije... , tako da ta drhala je pravzaprav svojim uničevala.

Narobe. Razgrajači niso tujci ampak je veliko Angležev. Indijci in Pakistanci imajo dobre biznise. V nekaterih mestih so se uprli razgrajačem. isto so v enem mestu nogometni navijači uprl in mel kao neke vaške straže pa te fore...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Še dobr da nimajo komunistov k bi vaške straže takoj uzela magla