izbris slik, pomoč

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Pozdravljeni,

Po pomoti sem ravnokar iz Nokie E72 izbrisal vso galerijo..Siguren sem, da se jih da nekako dobiti nazaj...V trenutnku ko sem videl, da je začel brisati slike, sem začel stiskati gumb prekliči ampak neuspešno
confused-1.gif

Hvala za nasvete.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Mogoče je še kakšna druga rešitev...
Namreč malo prej sem pošiljal slike preko BT na stacionarni računalnik..Imam windows 7 ampak, mogoče ve, kam se shranijo slike po defaultu, če jih pošiljaš preko BT..Na koncu transferja mi je javilo, da nekaterih slik ni bilo mogoče uspešno kopirati in da naj kliknem gumb nazaj, če želim ponoviti zadevo..Nikjer pa ne duha in sluha, kam jih je shranilo??

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
poglej na računalniku pod tvoje dokumente, če imaš mapo npr. "moje prejete datoteke" ali pa recimo "bluetooth exchange folder"

čeprav, datoteke, ki so bile na telefonu privzeto, ne moreš poslati nikamor... ker so kao zaščitene, torej ti jih verjetno tudi ni uspelo poslati na računalnik...
frown-1.gif
zbrišeš pa jih žal lahko

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Zdej ena opcija je, glede na to da so se slike shranjevale na SD, da bom preko recovery softwarea in PCja poskušal dobiti slike nazaj...Ampak siguren sem,da je preko BT skopiralo neke podatke na računalnik, ker je prenašalo slike cca 20 minut.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
So slike na kartici ali v vgrajenem pomnilniku telefona?

Če so na kartici, vtakni kartico v PC in poženi prvi program za zrisane fajle, ki ti pride pod roke. Oziroma poglej za priporočila v FAQ ali starejše teme. Recuva ali PhotoRec sta zastonj in dobra.