Ivan, je stalno ob neznanem času neznano kje...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz

hmmmm, a se niso v parlamentu pol leta ukvarjali, kako bi Janškota nagnali ven iz parlamenta?
Zdaj, ko pa ga v parlamentu ni, ga pa pogrešajo.

@ snečer, a si me zadnjič še dolgo čakal pri tvojem priprošniku Kidriču?

Na pošto sem šel potem, ker te ni bilo.

Zakaj te ni bilo? si v jamo padel?

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Ampak defacto se ga komunajzerji ne morjo znebit. Mislim, da 3/4 poslancev nebi znalo pojasnit premoženja. Unikum je tudi ta, da je za koruptivnega spoznala tudi glavnega tožilca... in ta še kar lepo zaseda stol...

Jankovič ne more pojasniti 2 miljona in.... nikjer ga ne iščejo
Jankovič ni plačal davka o prodaji podjetja in nikjer ga ne iščejo
Pavček ima kup premoženja nikjer ga ne preizkujejo
Zidar je preveč bolan
Rigelnika in njegov forum ter lupljenje Factor banke tudi ne
......

Skratka tole je farsa.
Še zmeraj čakamo obrnjen dokazni sistem, potem teh težav nebi blo... sam ti šment pol bojo tudi komunajzerji mogli dokazovat.. NE TO PA NE.... MI SMO NA PRAVI STRANI...
Sicer je odgovarjanje na otročjo argumentacijo "če lahko vaši, lahko tudi naši", precej nesmiselno pa vseeno................. V Sloveniji ni desnice in ni levice... Levica je zgolj sestavljena iz oportunistov , ki s pojmom leve politike nimajo popolnoma nič skupnega.... Problem desnice, pa je ravno Janez Janša.... Dokler, bo v bran svoje ikone "haral" po desnem političnem prostoru, je vsakršno upanje za razvoj neke resne politične desne opcije nemogoče....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če ti po pravici povem, sem se te ustrašu.
Pravzaprav sem v Mb prišel že 5 min prej in sem malo od daleč gledal, če si ti že tam. Ko sem videl, da si ti tako nabildan, pa sem se premislil. Sem obrnil in jo ucvrl, kot so me noge nesle.
Si niti v sanjah nisem mislil, da si ti tak grušt. A kakšna krmila ješ drgač?

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno si videl mojega telesnega stražarja, ki je specializiran za domobransko-janševiško pretnjo.

Si pa res smešen.

Saj zato pa se dobiš na javnem mestu pred vsemu, da si "varen".

Pa da bi ti jaz kaj naredil? Prosim te lepo, še v življenju nisem nikogar udaril, razen morda kot deca ko smo se igrali.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Verjetno si videl mojega telesnega stražarja, ki je specializiran za domobransko-janševiško pretnjo.

Si pa res smešen.

Saj zato pa se dobiš na javnem mestu pred vsemu, da si "varen".

Pa da bi ti jaz kaj naredil? Prosim te lepo, še v življenju nisem nikogar udaril, razen morda kot deca ko smo se igrali.
Kaj?!?!? A pol se nisem tebe ustrašu, ampak nekoga druzga?
Sem mislil, da se bova midva sama dobila.
A tisti, s tatuji počečkani tip z velikimi bisepsi, z veliko bikovo kovinsko rinko v nosu in rdečo zvezdo narisano na vratu, nisi bil ti?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Janša: Imam dilemo sprejeti okuženo pošiljko iz hiše korupcije
http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-imam-dilemo-sprejeti-okuzeno-posiljko-iz-hise-korupcije/362984
nahrung002.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.468
1.929
113
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Janša: Imam dilemo sprejeti okuženo pošiljko iz hiše korupcije
http://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-imam-dilemo-sprejeti-okuzeno-posiljko-iz-hise-korupcije/362984
nahrung002.gif

Rojen poštenjak, a ne vidite.
Zagotovo je Štefka dvignila pol miljončka na cipru in ga anonimno nakazala Brezmadežnemu. Tako se mora zdaj po krivici izmikati zlobnim poštarjem, ki mu hočejo po ukazu Murgeljskega rdečega overlorda vročiti skorumpurano pismo. Groza, kako ste zlobni. Na koncu boste zahtevali še da bo moral začet v službo hodit.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Ko se je konferenca končno začela, pa je vse potekalo nekoliko drugače. Namreč, namesto da bi novinarji zastavljali vprašanja, je prvi z njimi začel Janša. Zanimalo ga je, kje so dobili informacije, da ga včeraj ni bilo na odboru v državnem zboru. Na nekaj protestov novinarjev, da to ni pomembno, se je arogantno odzval: »Jaz sem sklical tiskovno konferenco in jaz bom odločal, kaj je pomembno.« Na vsak način je želel vedeti, od kod se je razširila ta informacija, ob tem pa dodal, da je od neke novinarke izvedel, da naj bi o tem govoril predsednik državnega zbora. Želel je, da mu to potrdijo. A se to ni zgodilo. Proteste nekaterih novinarjev je komentiral, da delajo po navodilih iz Murgel.

Kriminalec spet ni pojasnil, kje je bil.
priden.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ne za razliko od tebe to dojemam kot nevarno prakso. Kot rečeno skrajni cajt je da začnejo te naše veljake spraševat o izvoru premoženja. JJ ne sme bi izjema...

Samo očitnega kar pa delajo sedaj je pa nevarno. Saj imam občutek, da če se politično opredelim me lahko davčna in urad za preprečevanje denarja začne jebat na vsakem koraku o financah. Čeprav nimam kaj skrivat.

To je najhujši scenarij, kar se nam sedaj dogaja. Da politično preizkujejo goljufe, ti ja ti ne. Totalno komunajzersko. Tudi ko podjetja nakazujejo političnim strankam in posameznikom ne dajo vn in ne kontrolirajo...

pauhajo
pa Telekom
elektrodistribucijske firme itd.....

JJ ni problem, problem je naša država.... Me ne zanima levi desni.. Hočem obrnjen dokazni sistem od kod ti to. 6 mesecev imaš da dokažeš drugače hop proračun.

Pa tole vročanaje, bolezni itd....
Še preganjaja JJ je politično, drugače bi bilo isto z vsemi drugimi, časopisi so poročali o denarnih tokovih, pa ni noben niti v predkazenskih postopkih.

Hilda naprimer je 8 miljonov v Lihtenštajn nakazala in ni plačala niti davka, niti ji niso premoženje zasegl, ali pa Zidar, ali pa Jankovič, ali pa Anderliči.....

Upam, da razumeš point...
Moje mnenje vse v čuzo in preganjat, potem bo red.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Ko se je konferenca končno začela, pa je vse potekalo nekoliko drugače. Namreč, namesto da bi novinarji zastavljali vprašanja, je prvi z njimi začel Janša. Zanimalo ga je, kje so dobili informacije, da ga včeraj ni bilo na odboru v državnem zboru. Na nekaj protestov novinarjev, da to ni pomembno, se je arogantno odzval: »Jaz sem sklical tiskovno konferenco in jaz bom odločal, kaj je pomembno.« Na vsak način je želel vedeti, od kod se je razširila ta informacija, ob tem pa dodal, da je od neke novinarke izvedel, da naj bi o tem govoril predsednik državnega zbora. Želel je, da mu to potrdijo. A se to ni zgodilo. Proteste nekaterih novinarjev je komentiral, da delajo po navodilih iz Murgel.

Kriminalec spet ni pojasnil, kje je bil.
priden.gif

Kaj sploh hodijo novinarji tega psihopata poslušat. Ignor pa bo mir.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker lahko dajo kaj na naslovnico in se prodaja

Ivan je največja zvezda v državi

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jp..in mi kar gledamo to ladjo norcev in plačujemo..tolaži me, da sem nevtralen in se mi "jebe" (ni drugega izraza za to stanje), za razliko od fanatikov, ki se jim tako vedenje zdi herojsko.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tole je že bilo?

Citat:
Blog: emonec
J***izem
Namen bloga ni spodbujanje sovraštva po 63. členu ustave RS. Namen bloga je pokazati, kako daleč so sledilci J***izma pripravljeni iti za dosego svojih ciljev. Komentarji bodo moderirani, da ne bo prišlo do prerekanja.

Hvala za razumevanje.

Nevenka Fišer Ja, najprej je komunajzarje potrebno tujcem ovajat, če pa ne bo to pomagalo, pa jih pobijamo, kot leta 1943, pa naprej.

Tim Bek saj ni point v kandidatih ampak v bolnih zblojenih glavah volilcev in rdeči se pač množijo kot podgane ....te podgane volijo .... začaran krog, v drugih bivših komunističnih režimih so hkrati s padlim komunizmon tudi takoj likvidirali rdečo gamad in zato nimajo problemov, mi smo edini v evropi ki nismo prav postopali in zato imamo edini problem s podganami

Boštjan Rebec Bo treba primt za orožje in postrelit to golazen udbovsko v Sloveniji. Smo postali tlačani v svoji lastni državi. Prekleta golazen komunistična s kučanom na čelu.
Kristjan Glažar Ana Ana Popovski spoki v makedonijo budala zmesana

Svebor Daniel Stampalija Bomo uporabl zastavo z zvezdo, na trugo ti jo bomo dali Tomaž(inka)

Krista Gartner No sedaj se pa vidi kaj so pripravljali do volitev! Prašiči murgelski!
itn.

Sposojena definicija

Janšizem se je razvil koncem 20. stoletja iz že prej nastalih političnih gibanj, kot so fašizem, komunizem, nacionalizem in idiotizem. Iz starih -izmov je janšizem prevzel predvsem diktatorski in avtokratski način vladanja, čaščenje kulta osebnosti, množična, dobro načrtovana in organizirana zborovanja s strankarsko ikonografijo ter zavračanje vseh ostalih političnih opcij - s tem pa tudi same demokracije.
Ustanovitelj gibanja je Ivan Janez Janša, sin domobranskega očeta (domobranci so med vojno sodelovali s fašističnim in nacističnim okupatorjem). Tako se je Ivan že v mladih letih imel priliko seznaniti z različnimi vrstami totalitarizma. Ivan se je po zmagi komunizma nad fašizmom v 2. svetovni vojni, priključil komunistični partiji Jugoslavije, iz katere pa je bil pozneje izključen zaradi svojega ekstremizma. Ivan je namreč diplomiral iz vojaške doktrine komunizma, kar da slutiti, da mu je militarizem (še en –izem) že od nekdaj bil pri srcu.
Ko so se konec prejšnjega tisočletja začeli demokratični procesi v deželah vzhodne Evrope (tudi v njegovi rodni Jugoslaviji) in ko je razpadla komunistična stranka ter njen podmladek ZSMS (kateremu je nekaj časa sam predsedoval), se je Ivan odločil, da bo ustanovil (pravzaprav prevzel Jožetu Pučniku) stranko, v kateri bi lahko združil vse elemente zgoraj naštetih ideologij, ki so mu bile vedno blizu. Sprva je stranko hotel poimenovati levo-fašistična stranka Slovenije, ker pa mu je naziv deloval preveč »obrabljeno«, se je odločil za kratico SDS - Slovenska domobranska stranka, čeprav je kasneje še večkrat uporabljal izraz "levi-fašisti". Pozdrav starorimskih imperatorjev (AVE) so janšisti vzeli za svojega, ustanovitelja Ivana pa povzdignili v carja (kar je prav tako izpeljanka iz rimskega »cesar«).
Čas nastajanja nove države ter stranke je Janša podrobno opisal v svojem knjižnem prvencu Premiki. Knjiga je bila prevedena v več tujih jezikov (na nemško govorečem področju jo najdemo pod naslovom Mein Kampf), izšla pa je tudi v Argentini, kjer ima janšizem dosti privržencev še iz časov 2. svetovne vojne.
Po koncu svoje politične kariere (ko so ga stranke tako njegove pozicije, kakor tudi opozicije odstranile z oblasti), se je Janša posvetil širjenju janšizma po svetu, kjer je na mnogih univerzah predaval teorijo janšizma , vse do leta 2013, ko so ga, zaradi prejemanja podkupnin v orožarski aferi Patria, zaprli.

Odličen dodatek WAGRE

Janšizem je militantna oblika neo-klerofašizma (slengovsko: katolibanstva), prilagojena na politične razmere sodobne samostojne Slovenije. Zavzema se za popolno prevlado borbenega katolicizma, ki korenini v 30-ih in 40-ih letih 20. stoletja, v slovenskem prostoru, slednjega popolno politično in ekonomsko podrejenost interesom ZDA in EU, neoliberalno razgradnjo socialne države ter stekli, a anahronističen anti-komunizem, pri čemer se s strani janšizma pod ''komunizmom'' razume vse in vsakogar, kar nasprotuje prej omenjenim tendencam janšizma, ne glede na dejansko politično ali drugo nazorsko opredelitev.
Janšizem je avtoritarna ideologija, ki prisega na kult nezamenljivega vodje, agresivno konfrontacijo s konkurenčnimi ideologijami ter tudi s preveč samostojnimi tendencami znotraj lastnega tabora.

slikce

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
"Imam velike dileme, ali sprejeti okuženo pošiljko, ki prihaja iz hiše korupcije," je pojasnil.

A on je kar nad zakonom, kar določi kaj je hiša korupcije, pa pízdo no, kateri kreteni ga sploh volijo?
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
"Imam velike dileme, ali sprejeti okuženo pošiljko, ki prihaja iz hiše korupcije," je pojasnil.
hahahahaha, zelo dobro jih je odrihtal...