Ivan, je stalno ob neznanem času neznano kje...

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Kar je zanimivo, da je sedaj še obrni. da ni on tisti, ki ni hotel sprejeti pošte, ampak mu jo niso hoteli dostaviti. Ma tip ima domislijo, ni kaj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Ne mi primerjav dajati. Spet se izmikaš. Jaz bi vse lopove zaprl. Od Janše pa do Jankoviča in še vso ostalo skorumpirano rajo.
Torej še enkrat isto vprašanje brez primerjav: misliš da ni nikoli kršil zakona za kar bi moral odgovarjati .
Če bi ti rad strpal v zapor grešnike po sistemu, najprej od manjšega proti večjemu, kot to trenutno počne slovensko krivosodje, potem boš v arest moral najprej ti.
Zakaj besede obračaš. Od kje si ti v mojih besedah našel rangiranje? Govorimo o kršenju zakon s kaznivim dejanjem in ne o prekrških (kot so recimo prometni zaradi prekoračitev hitrosti itd., ...).
Ne znaš odgovorjati na postavljeno vprašanje? Torej prosim odgovori na vprašanje.
Ne razumem zakaj si pa mene v arest postavil, mi lahko prosim obrazložiš svoje krivosodje? Tudi to je vprašanje.
Da bo jasno mi prosim odgovarji po točkah za vsako vprašanje.
Kaj bi ti fantek rad še zvedel? Če ne razumeš kaj ti je stric povedal, vprašaj mamico kaj je stric rekel..
Izmikaš se, nič nisi odgovoril. Mogoče pa ti tudi sebe ne razumeš kaj govoriš.
Samo odgovori z da ali ne.
Je JJ naredil kdaj kaznivo dejanje?

PS: mogoče mi pa nočeš odgovoriti.
Fantek, z da ali ne, se pred matičarjem odgovarja. Midva pa nisva na poroki.
Jaz ti bom dal fantek u tvojo piz.do.
Skratka nisi sposoben odgovoriti na preprosto vprašanje. Z da ali ne se normalno odgovarja med normalnimi ljudmi. Med ovcami pa očitno ne...
Torej iz tvojega odgovora in izmikanja bi se tudi dalo razbrati:, " da, kazensko bi moral odgovarjati a ti tega ne bom odgovorio."

Fantek, ne smeš s stricem tako grdo govort.
Veš, jaz sem tebi sposoben normalno odgovort in sem ti že odgovoril, ali ti nisi baš sposoban skužiti i razumjeti sasvim jednostavne rječi.

TUKAJ imaš pa še en boljši odgovor

Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Jaz grdo? Označuješ me s pomanjševalnico s slabšalnim tonom.
Nisi odgovoril. Da se na neumnsti obesiš in nisi sposoben razvideti, da sem se zatipkal, ker sta pač l in o zraven na tipkovnici,...
Izmikaš se. Jasno povej. Ne ni kazensko odgovoren za nobeno stvar ali pa reci da je kazensko odgovoren za neko stvar.
Ko govoriš kdo in kaj je sposoben dojemati, očitno ne veš kaj ti med vrsticami polagam. JJ, Jankovič in ostali lopovi so vsi isti, ne pa heroji.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Si prebral link, ki sem ti ga napopal malo prej, ko sem post popravil?
Tam maš vse lepo napisano in tudi odgovor na tvoje vprašanje.
In ni res, da so vsi isti. Janša je narodni heroj.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Sem pavšalno. To nima veze z vprašanjem. Ne zanima me v tej debati kdo komu podtika, kdo ne, kdo je na kateri strani in kdo ni, ne zanima me tudi a je v tej zadevi nedolžen ali ni. Mene samo zanima tvoje mnenje ali bi kadarkoli za katerokoli stvar kdaj bil kazensko odgovoren.
Če pa tega ne moreš odgovoriti z DA/NE, potem ti pa ni pomoči in si še hujši kot razni herbalajfovci.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ma, vsi se zafrkavajo iz nas. Jim že paše, da segovori le o enem kljukcu.
Če bi imeli interes bi to zakonsko rešili, tako kot je urejeno pri ZUP (ne nujno popolnoma enako a tam so se izogibanju izognili
wink-1.gif
).

Tako je pa cel teden govora o eni vročitvi. Kr neki.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sem pavšalno. To nima veze z vprašanjem. Ne zanima me v tej debati kdo komu podtika, kdo ne, kdo je na kateri strani in kdo ni, ne zanima me tudi a je v tej zadevi nedolžen ali ni. Mene samo zanima tvoje mnenje ali bi kadarkoli za katerokoli stvar kdaj bil kazensko odgovoren.
Če pa tega ne moreš odgovoriti z DA/NE, potem ti pa ni pomoči in si še hujši kot razni herbalajfovci.
Ti fantek si en kljukec.
Ti bi rad odgovor da-ne na nekaj, kar se ne da odgovort z da ne.
Pol pa ti men odgovori z da ali ne, na vprašanje; kakšno bo danes vreme?

Če bi tvoj procesor deloval kot se mora, bi iz tistega linka, ki sem ti ga napopal, dobil zelo dober odgovor. Pa ne sprocesiraš.
Dejstvo je, da se Janši zmeraj nekaj naprti. S komunističnimi mediji se to na ves glas na dolgo in široko spompla, potem pa se mora Janša branit na nekaj, na kar se sploh ne da dokazovat. Zato njegovi tožniki tudi nimajo nobenih dokazov. Samo govorice.
Posledica je ta, da je Ivan zaradi teh govoric, v javnosti diskvalificiran, odstavljen ali, da zaradi izmišljenih efer sprocesiranih pred vsakimi volitvami, ni izvoljen itd.... To je pravzaprav tudi cilj tistih, ki vedno znova proti Janši nekaj sprocesirajo. Nečesa ga je treba obtožit, on pa se naj potem zagovarja kakor ve in zna. Cilj je dosežen. Napraviti nepopravljivo škodo, Ivana finančno, psihično in politično uničit, izzid tožb in janševih pritožb pa na koncu itak ni pomemben. Na koncu komunistični tožniki itak rečejo; ups, zmotili smo se. Odgovarja za svoje "zmote" itak nobeden sodnik niti tožnik.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Če se ne da tvoje subjektivno mnenja podati z da ali ne, saj te sprašujem po tvojem subjektivnem mnenju, potem si res zabit.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
brunobruno a se bomo o stardecu pogovarjal ali o Janši? Vrjetno ga imaš že poln kufer.
nahrung002.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ma hotel sem razbrskati od starega dedija zakaj janši verjame. Pa sem prišel do zaključka, da je janšizem v bistvu novodobna religja, za katere pravzaprav dokazi niso pomembni.
Janša je v bistvu eno mitološko bitje za njih

Nazadnje urejeno:

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Citat:

Janša je v bistvu eno mitološko bitje za njih

Saj je in bo tudi zate, dokler ne bo na Dobu (šel nazaj sedet) in dokler mu ne bodo odvzeli nakradenega premoženja. Ojoj, pa še v parlamentu je (oz ga ni več, odkar so ga izpustili iz doba).
hysterical-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Kot zanimivost mediji so že v času Lovšeta in njegovega Dinersa poročali o Jurčkovih prijavljenih 1000 evrih in 13 jurjih porabljenih na Diners kartici...

Jankoviči še vsi hodijo vzvišeno brez kazenskih ovadb...

12.000 x 12=144.000 utajenega samo na eni kartici na letnem nivoju, kje so še ostale

Atek ima zgleda pravo knjižico z zvezdo....

Še enkrat prav je da barabe zapirajo, zaskrbljujoče pa to kar se dogaja sedaj ti ja ti ne... KAKO PARTIJSKO...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.996
6.225
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Kot zanimivost mediji so že v času Lovšeta in njegovega Dinersa poročali o Jurčkovih prijavljenih 1000 evrih in 13 jurjih porabljenih na Diners kartici...

Jankoviči še vsi hodijo vzvišeno brez kazenskih ovadb...

12.000 x 12=144.000 utajenega samo na eni kartici na letnem nivoju, kje so še ostale

Atek ima zgleda pravo knjižico z zvezdo....

Še enkrat prav je da barabe zapirajo, zaskrbljujoče pa to kar se dogaja sedaj ti ja ti ne... KAKO PARTIJSKO...

aplauz.gif
ali pa Petan. Kolk keša se je že zmetalo v njegov imperij? Zanimivo da to Vukovičko ne zanima!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Finci so ugotovili, da ni bilo provizij kar pomeni, da bo tudi naše ustavno sodišče prej ali slej razveljavilo sodbo... zdaj pa Murglje iz čiste panike lansirajo različne obtožbe na račun Janezka.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Finci so ugotovili, da jih ni bilo, khm, kako pa so se znasle pol v Avstriji?

B81

22. jul 2007
37.723
10.987
113
Ko na koncu potegneš črto, pa je vseeno za koga gre, če nimaš kaj skrivat, pošto prevzameš, pika.