Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Sem pavšalno. To nima veze z vprašanjem. Ne zanima me v tej debati kdo komu podtika, kdo ne, kdo je na kateri strani in kdo ni, ne zanima me tudi a je v tej zadevi nedolžen ali ni. Mene samo zanima tvoje mnenje ali bi kadarkoli za katerokoli stvar kdaj bil kazensko odgovoren.
Če pa tega ne moreš odgovoriti z DA/NE, potem ti pa ni pomoči in si še hujši kot razni herbalajfovci.
Ti fantek si en kljukec.
Ti bi rad odgovor da-ne na nekaj, kar se ne da odgovort z da ne.
Pol pa ti men odgovori z da ali ne, na vprašanje; kakšno bo danes vreme?
Če bi tvoj procesor deloval kot se mora, bi iz tistega linka, ki sem ti ga napopal, dobil zelo dober odgovor. Pa ne sprocesiraš.
Dejstvo je, da se Janši zmeraj nekaj naprti. S komunističnimi mediji se to na ves glas na dolgo in široko spompla, potem pa se mora Janša branit na nekaj, na kar se sploh ne da dokazovat. Zato njegovi tožniki tudi nimajo nobenih dokazov. Samo govorice.
Posledica je ta, da je Ivan zaradi teh govoric, v javnosti diskvalificiran, odstavljen ali, da zaradi izmišljenih efer sprocesiranih pred vsakimi volitvami, ni izvoljen itd.... To je pravzaprav tudi cilj tistih, ki vedno znova proti Janši nekaj sprocesirajo. Nečesa ga je treba obtožit, on pa se naj potem zagovarja kakor ve in zna. Cilj je dosežen. Napraviti nepopravljivo škodo, Ivana finančno, psihično in politično uničit, izzid tožb in janševih pritožb pa na koncu itak ni pomemben. Na koncu komunistični tožniki itak rečejo; ups, zmotili smo se. Odgovarja za svoje "zmote" itak nobeden sodnik niti tožnik.