JANEZ! jaz razumem,da ni denarja, razumem, da ga je zmanjkalo...JANEZ moj,ne razumem pa KAKO ga je zmanjkalo.?KAKO?? Vsak dan, vstajam ob šesti, grem v službo delam minimalno do tretje ure, popoldan poskrbim za otroke in njihove dejavnosti, zvečer samo še "padem dol" in jutri ista zgodba, pojutrišnjem zopet..do danes..Ti pa meni poveš, da je zmanjkalo, KAKO JANEZ, KAKO? Kaj ste pa počeli ljubi moj JANEZ, saj vem ti nisi nič kriv, krivi so oni, oni pa povedo" mi nismo nič krivi, krivi so oni", ampak vsi VI in ONI ste na oblasti zadnjih dvajset let. JAZ in meni podobni hodimo v službe zadnjih dvajset let in delamo, kar VI in ONI ukažejo...pa je zmanjkalo..KAKO JANEZ, KAKO?? POVEJTE, PRIZNAJTE, da ste nesposobni tako ONI kot VI, odidite in nam pustite živeti, saj ste dovolj nabrali "beri nakradli"....za nas, ki delamo žal ni ostalo nič...MAR NE JANEZ. JANEZ mi razumemo, da je zmanjkalo, KAJ PA VI JANEZ? VI RAZUMETE?? Lepo prosim odidite, vse vam bo odpuščeno,samo pustite nam, da se znajdemo sami, MI LJUDJE. PROSIM, PROSIM!! Zaposlen sem v javnem sektorju, JANEZ, in sram me je, da sem nekako povezan z vami, ampak JANEZ, jaz DELAM! ŽE 20 LET DELAM!! PA VI??