Moderator ima za vsako temo pooblastilo, da kaznuje neprimerno vedenje. Drugo pa je urejanje in moderiranje tematike, ki je v pristojnosti moderatorja, ki se spozna na materijo.
Katerikoli od moderatorjev, ki naleti na nemarno obnašanje lahko oziroma mora kaznovati, ker na forumu takšno obnašanje ni zaželjeno.
Sicer pa ti tega ne moreš vedeti, ker ne veš o čem smo se moderatorji pogovarjali in še danes je enako. Če katerikoli moderator opazi neprimerna ravnanja lahko ukrepa kjerkoli. Prej je bilo zmenjeno, da se o tem obvesti tudi generalna moderacija v ustreznem podforumu itd.
Spet pišeš o zadevah glede katerih nimaš pojma.
In nisem moderiral teme, ampak kaznoval tebe kot uporabnika, ki se ne zna obnašati. Saj danes si povsem enak, nič te ni izučilo in te tudi ne bo pri teh letih.
V vsaki temi, ko se kdo ne strinja s tvojimi ozkimi pogledi, nemarno odgovarjaš ad hominem, postavljaš diagnoze (subsidiarni zdravnik?) in podobni nemarni izpadi.
Pa še kar ponavljaš (definitivna LAŽ), da sem izgubil moderatorstvo. Vrnil sem ga in to je velika razlika, kar lahko potrdi kdorkoli. Nihče od moderacije me ni pozival kakorkoli v tej smer.
p.s.
no, največjo škodo forumu pa si naredil, ko si privlekel na forum suzico (upam, da ta p.s. razumeš v povezavi s prejšnjim odstavkom).