Iti dalje ali raje ne

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
peezda ste eni kreteni, majke mi da res.

zato, k človk mal pomisli, preden naredi peezdarijo, v kateri nisi sam, v kateri sta soudeležena v tem primeru še dva človeka in jima zrukaš lajf, zato si navadna [censored]čina.

jaki ste mi frajerji vi, k fookate na roke cele dneve, pa si želite, da bi bli žešæi jebaæi.

brez veze, žal mi je, da sem karkol šel pisat sem gor sploh, resno.

edina pametna je bila s strani Softija (klinc, čudeži se dogajajo) in posledično MrDaco in Hanzi, ker so znali normalno argumentirat, kar je napisal. in ja, sam sem bil v obratni situaciji, ko sem imel 10 let mlajšo, pa sem se konkretno spraševal al ja al ne, a se splača, ker se ji bo prej al slej snelo, pa sem rekel - eh, klinc, samo jednom se živi. pa mi ni žal, 2 let sva se fajn mela, če bi neslo cel lajf bi, če ne ne, tko sem si rekel. ampak tuki je situacija le malce drugačna, bi rekel. pač nismo vsi sebični mačistični idioti kot pol populacije tle gor.

če sem zato gej/mamino dete - tud prav, sem vsaj srečen gej/mamino dete in se ne tolčem po glavi, zakaj mi baba glih zdele teži, k tole pišem! zanimiv, da si pol gate perem sam, kuham sam, skrbim zase sam, k mat grem pa na kosil enkrat na pol leta ...
wink-1.gif

nahrung002.gif

Lej ga, kako je popizdu Žirovc:) Tolk hudo pa tudi ni, ane?

1. Bedarija je, da take reči sploh upaš spraševat tule gor. Kaj, če bi ti vsi rekli, da se obrni stran? Tako in tako si lahko pričakoval, da če boš razmišljal z glavo, da boš dobil nekaj odgovorov mojega tipa, nekaj takih, ki bodo rekli JA in nekaj takega, ki bodo rekli NE.
2. Če bi tvoj kolega ali ti ali kdorkoli že je v tej dilemi bil vsaj malo pod urokom babnice, potem mu bi bilo jasno vse. Ljubezen ne pozna meja, če si zaljubljen, potem zate ovir ni. Nobene. Če pa že v štartu razmišljaš, kako, kaj, komu, kaj boš rekel mami.... pol je brez veze.
3. Pokaži bejbi, ki je razlog tele teme tale post, če si upaš. Pa naj si ona ustvari mnenje o vsem skupaj, pa ona sprejme odločitev:)
4. Tisto s pedrčkom nisem mislil resno, sicer pa to veš...
5. Kar se tiče fookanja na roke... jest sem vsaj dvakrat pošteno pošprical, dokazano:) Kaj pa ti?

Bolj se nebi mogu strinjat. Mislm what the [censored], debatirat kaj bo če bo k bo, je v ljubezni ena velka neumnost. Če ti paše se pač usedeš na vlak, se zabavas med voznjo, k je pa konc, pa pocakas na nov vlak in se mas spet fajn...

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mislim nevem zakaj ste naredil tako farso iz tega. odgovor je jasen
1. če noče imeti otrok itak nej proba
2. če hoče imet otroka je pa lahko še vedno z njo pa če se po pol leta ujameta potem nej se o tem pogovororita. Jaz osebno bi pač probal!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

ja eni ste res pametni za popizditi, očitno je kar nekaj brihtnega podmladka tukaj gor, izkušnje imajo pa samo take, ki jih berejo od drugih.
V glavnem, če mu je ženksa kul naj se ničesar ne boji. Če je tipo model, potem bo tudi njenega tamalega z lahkoto obvladal, otroci namreč ob pravem pristopu in vzgoji zelo hitro "sledijo". Bi mu pa osebno svetoval, da naj se odkrito čim hitreje pogovorita o celi situaciji in se skupaj odločita kaj in kako. Namreč je kar nekaj predpostavk, ki so lahko za njo in tudi tvojega kolega pomembni. Torej ali si sploh ona želi resne zveze..si ona sploh želi še enega otroka, če si ga mogoče tvoj prijatelj (svojega - biološkega)...tako da naj ne bo 20 letni pussy in naj naredi prve korake. Če mu bo sledila naj uživata nekaj časa potem se bo pa hitro potrebno pogovoriti kako naprej. Ali je to resno ali pač poletna avanturca, ker je osamljena itd itd....aja kar se tiče samih leti..mislim, da to ni nobena ovira..marsikatera 40 letnica izgleda mnogo bolje kot pa kakšna 30 letnica...pa sicer je pa že po defaultu neumno razmišljanje tipa, kako bo zgledala čez 10 let
bonk.gif
koga boli [censored] kako bo nekdo zgledal čez 10 let, če ti uživaš in ti je lepo v življenju?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
torej, vmes so bili dopusti (zame žal ne ...
tongue-1.gif
), skratka, malce smo padli ven.

smo se pa včeraj dobili in med drugim predebatirali ... poba je rekel, da se raje ne spušča v to, da po pogovoru z bejbo ni dobil občutka, da bi nekoč mela otroka z njim ... to, kar ga je pač najbolj mučilo ...

tako, da zgodba, moji dragi, se zaključi tu ... če je naredil napako ali ne pa ... očitno ne bomo nikoli vedeli, knede?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če je dobil tak občutek potem ni naredil napake, kvečjemu ravno nasprotno. Torej resne zveze iz tega ne bo, vseeno pa lahko naredi krajšo avanturco z njo, samo naj ne vpleta svojih čustev
smile-1.gif

EAN

Pripravnik
6. avg 2007
54
0
6
Zanimiva tema pa vidim, da je zadeva že odločena...
Jaz bi povedal samo tole - kot prvo se je treba vprašat kako resno se misli iti tako zvezo ali bi naj bilo to nekaj trajnejšega ali samo za par mesecev. Itak v začetku marsikatera ženska deluje oh in sploh, pravi ksiht šele spoznaš po parih mesecih, če živita skupaj pač prej. Treba se je vprašat, zakaj je ostala sama oz. se pozanimat o njeni zgodovini. Marsikaj ti namreč to lahko pove, ker človek se ponavadi ne spremeni kar tako, sploh na bolje ne. Veliko lahko razbereš tudi iz tega, s kom se druži, kakšne ima frendice. Seveda ti bo vsaka pripovedovala zgodbice, kako ona ni nič kriva, da so moški prasci in ne vem kaj še vse, zelo malo jih prizna svoje napake in jih skuša odpravit! Najraje se ne bi nobena spreminjala za nikogar, sploh v teh omenjenih letih ne. Torej...tudi otrok zna biti problem, verjemi! Kakorkoli ti bo trobezljala o neki ljubezni, kako te ima rada ipd., bo vedno on na prvem mestu, ti boš lahko samo nek privesek, kot je že nekdo omenil...Vsaj v večini primerov je tako, ko babnice pridno razvajajo svoje otrokče, ker si mislijo kak so si bogi in ne vem kake oslarije še vse.
Itak se konec koncev vsak sam odloča, samo potem jokati je prepozno!

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
edino pravilno kar je lahko naredil da se je pogovril z njo, ker edina oseba s katero se je moral o tem pogovrit je bila oseba kater se to tudi tiče, ne pa razglablat in filozofirat kaj ona verjetno misli o tem........drgač pa kot je že predhodnik povedal, pravi ksiht ženska pokaže šele po nekaj mesecih, ko sname masko in je maškar konec!!!!! ....... je neumen če vsega tega skakanja okoli nje ni izkoristil vsaj za dobro izkušnjo....