Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
peezda ste eni kreteni, majke mi da res.
zato, k človk mal pomisli, preden naredi peezdarijo, v kateri nisi sam, v kateri sta soudeležena v tem primeru še dva človeka in jima zrukaš lajf, zato si navadna [censored]čina.
jaki ste mi frajerji vi, k fookate na roke cele dneve, pa si želite, da bi bli žešæi jebaæi.
brez veze, žal mi je, da sem karkol šel pisat sem gor sploh, resno.
edina pametna je bila s strani Softija (klinc, čudeži se dogajajo) in posledično MrDaco in Hanzi, ker so znali normalno argumentirat, kar je napisal. in ja, sam sem bil v obratni situaciji, ko sem imel 10 let mlajšo, pa sem se konkretno spraševal al ja al ne, a se splača, ker se ji bo prej al slej snelo, pa sem rekel - eh, klinc, samo jednom se živi. pa mi ni žal, 2 let sva se fajn mela, če bi neslo cel lajf bi, če ne ne, tko sem si rekel. ampak tuki je situacija le malce drugačna, bi rekel. pač nismo vsi sebični mačistični idioti kot pol populacije tle gor.
če sem zato gej/mamino dete - tud prav, sem vsaj srečen gej/mamino dete in se ne tolčem po glavi, zakaj mi baba glih zdele teži, k tole pišem! zanimiv, da si pol gate perem sam, kuham sam, skrbim zase sam, k mat grem pa na kosil enkrat na pol leta ...